Sok munka és egyeztetés után összeállt a könyv! Nyomdában már színesednek a lapok és jövő héten elkészül. El sem tudom mondani, hogy mennyire vagyok izgatott. Hihetetlen, de egy bő hét múlva a könyvespolcokon lesz és megvásárolható.

” 21 kreatív ötlet, 21 személyes értelmezés és 21 blog, melyek írói nap mint nap inspirálják követőiket az otthonszépítés és a dekoráció területén. Egy izgalmas könyv, amely kézen fogja és végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán, arra bátorítva, hogy ragadjon ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzon létre valami a saját, egyedi dolgot. A tutorialokkal, tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, játékos kalandot, örömteli kihívást jelent. A könyv legfontosabb üzenete: te is meg tudod csinálni!” – ezt írta róla a BOOOK Kiadó

És valóban, 21 féle ember, 21 stílusú blog, de a lényeg ugyanaz, csináld magad! Ez egy olyan mozgatórugó bennünk, ami megmagyarázhatatlan nyughatatlansággal jár addig, amíg valamit nem csinálhatunk, nem alkothatunk saját magunk. Alkotni egy tárgyat, valami újat, főleg valami régiből, ami aztán az életünk részévé válik. Majd, ha elkészül, akkor jöhet a következő, és a következő. Amerre járunk ötleteket szerzünk, átalakítjuk, magunkévá formáljuk és megvalósítjuk. Mindig valami újra vágyunk, ez a kihívás a mi életünkben. Ez a könyv arra szolgál, hogy aki érez hasonló zsizsgést magában, de némi segítségre vágyik, annak megfogjuk a kezés és bevezessük ebbe a csodás világba, amiből egyhamar nem lehet szabadulni.