A Borarti Alkotó Tér és Műhely pályázatot hirdet általános iskolásoknak az újrafelhasználás és a  környezettudatosság jegyében.

Alkossatok szabadon a körülöttetek lévő, eddig szemétnek gondolt tárgyakból.

Képzeljétek el, hogy az erdőben jártok, megfigyelitek a növényeket, fákat, kilesitek az állatokat. Válasszátok ki a kedvenceteket, és az összegyűjtött alapanyagokból készítsétek el közösen. Az elkészült tárgyaitokból a műhelyben megépítjük azt az ERDŐT, ami már-már aludni tér, állatai a téli fagyos estékre készülnek. Ez a közös erdő lesz szimbóluma annak a mozgalomnak, amiben mi is hiszünk, hogy tevékeny, gondolkodó és innovatív környezetvédelemre van szüksége Földünknek, amiből minden korosztály ki tudja venni a részét.

Pályázati feltételek:

  • minden alsós és felsős osztály alkotó csoportjainak jelentkezését várjuk
  • az alkotás fő alapanyaga újrahasznosított anyag legyen
  • egy térbeli tárgyat alkossatok, méretbeli megkötés nélkül

A három fő díjat három fő szempont szerint ítéljük oda: a legötletesebben, a legszebben kivitelezett és az újrahasznosított anyagok legkifejezőbb felhasználási módja alapján.

Leadási határidő: 2016. november 30.

A pályaműveket a Borarti Alkotó Tér és Műhely munkatársai gyűjtik össze az iskolákból. Kérjük e-mailben vagy telefonon jelezzétek pályázási szándékotokat: borarti@gmail.com telefon: 06204732292

Ha személyesen szeretnétek a műhelybe szállítani a pályaművet, itt várjuk őket: Borarti Alkotó Tér és Műhely, Budaörs, PostArt Kultúrális Színtér, Ébner György köz és Clementis utca sarok

A pályázat letölthető ITT

Nyeremények:

  1. díj  a nyertes osztály teljes karácsonyi dekorációját vállaljuk
  2. díj  a nyertes osztály részt vehet egy karácsonyfadísz készítő workshopon
  3. díj  újrahasznosított karácsonyfa az osztályterembe

pály