„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen

Óvodásoknak: 3-7 évesek

CSODA műhely

minden kedden 16.0o. – 18.oo.

Kreatív alkotóműhely újrahasznosított alapanyagokból

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

3000/ alkalom, bérlet: 8000HUF /hó

 

 

Iskolásoknak: 7-13 évesek

RAJZ műhely

alkotomuhely

 

minden hétfőn: 16.oo – 18.0o.

Utazás egy különleges világba. Egy távoli bolygóra, ahol a városok akár színes cukorkából épülnek, a lakók pedig a legfurcsább lények, akik nem mindennapi szokásokkal és külsővel rendelkeznek. Robotok, tündérek, szuperhősök, beszélő állatok, űrbéli kalandok, dimenziókat ugró békák, időutazó búgócsiga. A gyerekek ezen a kerettörténeten keresztül megélhetik fantáziájukat és kreativitásukat, miközben különböző művészeti technikákat és anyagokat ismernek meg. Egyéni és csoportos feladatok segítségével problémamegoldó képességüket, térlátásukat és eszközhasználatukat fejlesztjük.

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

6000/ alkalom, bérlet:  2o.ooo HUF / hó

 

Középiskolásoknak

Felvételi előkészítő

felvételi_elokeszito

előzetes időpont egyeztetés alapján

Ismerkedj a klasszikus rajz és festészet alapjaival. A Borarti kinyitja kapuit azoknak, akik felvételire készülnek és elsajátítanák a klasszikus rajz alapjait. A résztvevők megtanulhatják a különböző eszközök, úgymint ceruza, szén, kréták, festékek használatát, illetve fejleszthetik készségeiket a perspektíva és arányrendszerek segítségével.

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

6000/ alkalom, bérlet:  20.000 HUF / hó

 

 

 

Felnőtteknek

Rajz kurzus

borarti_alkotomuhely

minden csütörtökön: 9.oo – 11.0o.

Ismerkedj a klasszikus rajz és festészet alapjaival. A Borarti kinyitja kapuit azoknak, akik szívesen megismerkednének és elsajátítanák a klasszikus rajz alapjait, korosztálytól függetlenül. A résztvevők megtanulhatják a különböző eszközök, úgymint ceruza, szén, kréták, festékek használatát, illetve fejleszthetik készségeiket a perspektíva és arányrendszerek segítségével. Ezen felül felfedezhetik a színek gazdag világát illetve a grafikai technikák fejlesztő hatását.

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

7000/ alkalom, bérlet:  24.ooo HUF / hó

 

 

További programjainkat megtalálod ITT

Részletes leírást ITT találtok

Adj teret az alkotásnak!

 

Címünk: Budaörs PostArt Kultúrális Színtér Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

   

 

Kreatív Születásnapi Party

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alapcsomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 20.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 28.000 Ft + 1000 Ft/ fő

extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 29.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 35.000 Ft + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá torta fogyasztás esetén a tányérokat, poharakat, evőeszközöket és a kinyomtatható egyedi meghívókat, melyeket az ünnepelt egyedi munkája hozzáadásával küldhet el a vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital: hozható, vagy megrendelhető nálunk személyes megbeszélés alapján.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz.

Nyomtatható formában elküldjük a megadott emailcímre. (A nagyításhoz kattints a képre!)

 

Mese műhely alap csomag: szülinapi mese olvasás – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a mese alapján

   extra csomagban: + egy nagy közös alkotás, amit az ünnepelt vihet haza

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!