„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen

 

Címünk: 2o4o Budaörs Szabadság út 61. Fantazmagória gyerekkönyvesbolt

/ Borarti Alkotóműhely

Kreatív Kurzusok

Címünk: 2o4o Budaörs Szabadság út 61. Fantazmagória gyerekkönyvesbolt

/ Borarti Alkotóműhely

kreatív gyerek

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

felvételi_elokeszito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKSHOP

————————————————————————-

Szövött fali dekoráció készítés

2018. április 28., 10:00–13:00

borarti workshop

 

Szövött fali dekorációt készítünk, ahol megtanulhatjátok a szövés alapjait és melette készíthettek egy természet ihlette dekorációt az otthonotokba.

Felhasználunk az erdőben gyűjtött izgalmas ágakat, háncsokat, mohákat, valamint magunk készítjük levegőn száradó gyurmából a kiegészítő dekor elemeket hozzá.

Izgalmas anyagpárosításokat próbálhattok ki.

A workshop ára 6000 ft / fő
jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

————————————————————————-

Nomád ékszer workshop

2018. május 5., 10:00–12:00

borarti workshop

 

Nomád ékszer workshop

Bőr, agyag, textil, fa – mind természetes alapanyagok – ezekből készítünk nyakláncot, majd Annie Sloan festékkel dekoráljuk
A nomád művészet, egyszerű, de annál látványosabb motívum világából merítünk ihletet.

Gyertek Anyák Napja alkalmából meglepetést készíteni vagy akár közösen is.

A workshop ára 6000 ft

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

 

————————————————————————-

 

 

Kreatív Születésnapi Party

 

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alap csomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig : 20.000 Ft alapdíj + 1000 Ft/fő

1o-2o fő : 28.000 Ft alapdíj+ 1000 Ft/ fő

Extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig : 29.000 Ft alapdíj + 1000 Ft/fő

1o-2o fő : 35.000 Ft alapdíj + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá  a tányérokat, poharakat, evőeszközöket,szalvátát és a kinyomtatható egyedi meghívók az ünnepelt vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz. INNEN töltheted le őket.

 

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital biztosítását nem tudjuk vállalni, így azt nektek kell hozni.

 

Tematika

Mese város  csomag: Gondolat ébresztő varázsjáték – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a gyerekek fantáziája alapján, csapatmunka, közös gondolkodás, egy cél

Szövő fonó madarak csomag: A gyerekek elsajátíthatják a szövést, mint technikát, majd mindenki elkészítheti a saját maga által megálmodott fali díszt vagy könyvjelzőt.

Alkoss szabadon agyagból csomag: A legősibb alapanyagot használjuk, az agyagot, hogy a gyerekek kifejezhessék önmagukat. Megtapasztalják az anyag adottsgait, lehetőségeit, majd technikai segítséggel szabadon alkothatnak.

Botanikus kert csomag: A gyerekekkel megvizsgáljuk a növényeket közelebbről, majd lenyomatokat készítünk, hogy aztán képet fessünk belőle. Színek, formák segítségével alkothatnak szabadon a gyerekek.

Önarckép másképp csomag: Kollázs technikával, újrahasznosított alapanyagokból önarcképet készítünk. Megfigyeljük egymás arcát, és megvizsgáljuk a hasonlóságokat, különbségeket varázsjáték segítségével.

    

Címünk: 2o4o Budaörs Szabadság út 61. Fantazmagória gyerekkönyvesbolt

/ Borarti Alkotóműhely

Ha nem tudod mit ajándékozz az ünnepeltnek vagy nincs időd beszerezni vagy szeretnéd, hogy a gyereked olyan ajándékot kapjon ami hasznos, akkor válassz, ajánlj könyvet a Fantazmagória kínálatából és mi becsomagoljuk Neked és nem kell érte elmenni.A helyszínen a születésnap előtt átveheted.

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!

További programjainkat ITT találod!

Gyere és alkoss velünk a  hétvégi workshopjainkon is!

Információ : borarti@gmail.com // o6 2o 473 22 92

————————————————————————-

————————————————————————-

ÚJ!!!!

Felnőtt kreatív születésnap!

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Alkotó élmény szülinapra! Barátnőkkel közös szülinapi workshop. Legyen különleges élmény ebben az évben, térjetek haza maradandó élményekkel és egy magad készített alkotással! Ajándékozd meg a barátnődet vagy ünnepeltként lepd meg vele a többieket!

Választható programok:

kreatív születésnapSzövött fali dekoráció készítés – A szövés technikáját elsajátítva egy egyedi, fali dekorációt készíthettek az otthonotokba!

Színharmónia, matéria és formák alkotják a természet inspirálta dekorációt, amit egy igazi műhelyhangulatban készíthettek el a segítségünkkel kiszakadva a rohanó külvilágból.

Legyen az alkotás az új életstílusod!

A program  5ooo ft/ fő, minimum 5 fő, maximum 12 fő a privát workshop ára, ami 3 órát vesz igénybe. Időpontegyeztetés szükséges! Egyedi meghívóért írj a borarti@gmail.com címre!

Ajándék üveg prosecco 1o fő felett!

Tortát és egyéb inni és ennivalókat hozhattok magatokkal!

————————————————————————-

kreatív születésnap

Fess érzésből! – A festés alatt nem az a fontos, hogy mi lesz a végeredmény, hanem maga az út, ahogyan megalkotjátok és a folyamat alatt megélt asszociációkat fehasználjátok (érzetek, élmények, benyomások), majd a vászonra festitek. A program alatt rátalálhattokk  a saját kreativitásotokra, ha megtanultok tudatosan figyelni a gondolataitokra, érzéseitekre. Színeket, matériákat, természetből vett inspirációkat veszünk alapul, amiből mindenki megalkothatja a saját világát.

Legyen az alkotás az új életstílusod!

A program  5ooo ft/ fő, minimum 5 fő, maximum 12 fő a privát workshop ára, ami 3 órát vesz igénybe. Időpontegyeztetés szükséges! Egyedi meghívóért írj a borarti@gmail.com címre!

Ajándék üveg prosecco 1o fő felett!

Tortát és egyéb inni és ennivalókat hozhattok magatokkal!

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!

További programjainkat ITT találod!

Gyere és alkoss velünk a  hétvégi workshopjainkon is!