„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen

Óvodásoknak: 3-7 évesek

CSODA műhely

kreatív gyerekminden kedden 16.0o. – 18.oo.

Kreatív alkotóműhely újrahasznosított alapanyagokból

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új alkotást hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket. Az alkotói folyamat során sokat rajzolnak, festenek a gyerekek.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

 

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

3000/ alkalom, bérlet: 8000HUF /hó

 

Óvodásoknak és Iskolásoknak: 5-11 évesek

ÁLOMFOGÓ műhely

borarti

minden csütörtökön: 16.oo – 18.0o.

Új, izgalmas alkotó csoport indul minden csütörtökön, ahol a gyerekek térben gondolkodva alkothatnak mindenféle izgalmas alapanyagból. Előtérbe helyezzük a szabad gondolkodást, probléma megoldás elsajátítását, hogy a gyerekek a folyamat során megtapasztalhassák mindezt.
Ragasztunk, vágunk kevesebbet rajzolunk, többet építünk.
Várjuk nagyóvodás és iskolás fiúk és lányok jelentkezését, akik szeretnek kipróbálni izgalmas alapanyagokat, szeretnek alkotni és egy igazi műhely munkára vágynak, ahol csak a fantázia szabhat határokat.

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Bojti Erzsébet látványtervező

3000/ alkalom, bérlet: 8000HUF /hó

 

Iskolásoknak: 7-13 évesek

RAJZ műhely

alkotomuhelyminden hétfőn: 16.oo – 18.0o.

Utazás egy különleges világba. Egy távoli bolygóra, ahol a városok akár színes cukorkából épülnek, a lakók pedig a legfurcsább lények, akik nem mindennapi szokásokkal és külsővel rendelkeznek. Robotok, tündérek, szuperhősök, beszélő állatok, űrbéli kalandok, dimenziókat ugró békák, időutazó búgócsiga. A gyerekek ezen a kerettörténeten keresztül megélhetik fantáziájukat és kreativitásukat, miközben különböző művészeti technikákat és anyagokat ismernek meg. Egyéni és csoportos feladatok segítségével problémamegoldó képességüket, térlátásukat és eszközhasználatukat fejlesztjük.

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Fábián Erika  képzőművész

4500/ alkalom, bérlet:  16.ooo HUF / hó

 

 

Középiskolásoknak

Felvételi előkészítő

felvételi_elokeszito

előzetes időpont egyeztetés alapján

Ismerkedj a klasszikus rajz és festészet alapjaival. A Borarti kinyitja kapuit azoknak, akik felvételire készülnek és elsajátítanák a klasszikus rajz alapjait. A résztvevők megtanulhatják a különböző eszközök, úgymint ceruza, szén, kréták, festékek használatát, illetve fejleszthetik készségeiket a perspektíva és arányrendszerek segítségével.

 

 

 

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Fábián Erika  képzőművész

5000/ alkalom, bérlet:  18.000 HUF / hó

 

 

Felnőtteknek

Rajz kurzus

borarti_alkotomuhely

minden csütörtökön: 9.oo – 11.0o.

Ismerkedj a klasszikus rajz és festészet alapjaival. A Borarti kinyitja kapuit azoknak, akik szívesen megismerkednének és elsajátítanák a klasszikus rajz alapjait, korosztálytól függetlenül. A résztvevők megtanulhatják a különböző eszközök, úgymint ceruza, szén, kréták, festékek használatát, illetve fejleszthetik készségeiket a perspektíva és arányrendszerek segítségével. Ezen felül felfedezhetik a színek gazdag világát illetve a grafikai technikák fejlesztő hatását.

 

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Fábián Erika  képzőművész

5000/ alkalom, bérlet:  18.ooo HUF / hó

 

 

További programjainkat megtalálod ITT

Részletes leírást ITT találtok

Adj teret az alkotásnak!

 

Címünk: Budaörs PostArt Kultúrális Színtér Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

WORKSHOP

————————————————————————-

November

Brand Styling Workshop – Lifestyle Bloggereknek

2017. november 16., 10:00–13:00

workshop

Legyen szó egyéni vállalkozásról vagy egy újonnan induló márkáról, fontos a vizuális megjelenés és a márkakommunikáció. Egy új termék vagy szolgáltatás nem csupán egy logó, hanem egy filozófia, amivel azonosulni tud a célközönség. A Brand Styling egy kreatív alkotói folyamat, mely során megtervezzük, hogyan prezentáld megfelelően magadat és a márkádat a nagyközönségnek. Reflektálunk az értékeidre és összhangba hozzuk azt a márka identitásoddal. A közös munka során megfogalmazzuk, hogy mitől leszel te más a piacon, mint a többiek!
A szakmai találkozó során arról lesz szó, hogyan vezess egy sikeres életmód blogot, ami segít az üzleti céljaid elérésében is. Megfogalmazzuk, hogy milyen üzenetekkel kommunikálj ahhoz, hogy sikeres márkát tudj építeni. Saját értékeid mentén elkészítjük a blogod koncepciótervét az általad megfogalmazott üzenetekkel és irányvonalakat határozunk meg a megvalósításhoz.

A workshopot vezeti:
Kollár Franciska (brand stylist)
Létszám: max. 15 fő
Ár: 8500 Ft
JELENTKEZÉS:
https://www.eventbrite.com/e/brand-styling-workshop-lifestyle-bloggereknek-tickets-37846560080

További információk:
www.franciskakollar.com

————————————————————————-

Szövés workshop

2017. november 18., 11:00–13:00

workshop

Elővesszük a szövést, mint régi technikát és új köntösbe bújtatjuk. Friss színeket válogatunk és egy függeszthető dekorációt készítünk belőle. A színkombinációt te magad választhatod ki, a saját ízlásednek megfelelően!

A workshop ára 5ooo ft, ami egy falidísz elkészítésére jogosít.
Barátnők 1ooo ft kedvezményt kapnak , így ketten jöhettek 9ooo ft ért! Csak közös jelentkezés esetén tudjuk elfogadni!

A workshop alkalmával a résztvevőknek megvásárolható az INSPIRÁCIÓ természetesen című könyvünk 2o % kedvezménnyel!

bejelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

————————————————————————-

December

Brand Styling Workshop – Weboldal Tervezés Lifestyle Márkákhoz

2017. december 7., 10:00–13:00

 

workshop

Legyen szó egyéni vállalkozásról vagy egy újonnan induló márkáról, fontos a vizuális megjelenés és a jól megfogalmazott üzenetek átadása. A Francy Design PR Studio következő workshopjának témája, hogyan tervezzünk meg egy jól felépített weboldalt?! Egy új termék vagy szolgáltatás nem csupán egy logó, hanem egy filozófia, amivel azonosulni tud a célközönség. A Brand Styling egy kreatív alkotói folyamat, mely során megtervezzük, hogyan prezentáld megfelelően magadat és a márkádat a nagyközönség előtt. Reflektálunk az értékeidre és összhangba hozzuk azt a márka identitásoddal. A közös munka során megfogalmazzuk, hogy mitől leszel te más a piacon, mint a többiek és hogyan tudod megtalálni és megszólítani a saját célcsoportodat!
A workshop során arról lesz szó, hogyan tervezd meg a saját weboldaladat úgy, hogy elérd vele üzleti céljaidat. Említést teszünk az ergonómiai felépítésről, a vizuális megjelenésről, üzenetekről és a tartalomról. Egy koncepciótervet állítunk össze közösen, ami mentén elindulhatsz.

A workshopot vezeti:
Kollár Franciska (brand stylist)

Részvételi díj: 12 000 Ft
(A helyedet az Eventbrite linken keresztül regisztrációval és a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani!)

Jelentkezés és fizetés:
https://www.eventbrite.com/e/brand-styling-workshop-weboldal-tervezes-lifestyle-markakhoz-tickets-37844877046

További információk:
www.franciskakollar.com

————————————————————————-

Karácsonyi DIY workshop

2017. december 9., 11:00–13:00

workshop

Gyere és tervezd meg majd készítsd el velünk a karácsonyi asztalod dekorációját! Legyen természetes az idei dekoráció, inspirálódj az erdő kincseiből, és alkoss egy különleges hangulatot a családodnak az ünnepi asztalra.
Amit mi adunk : ötletek és egy munka módszer elsajátítása, ami alapján az INSPIRÁCIÓ természetesen című könyvünk is készült. Fa alapok, amire elkészítheted és Annie Sloan festékek, amikkel alkothattok és különleges technikákat elsajátíthattok.

Amit tőled várunk: Találj rá a saját kreativitásodra!

A workshop ára 9ooo ft, ami tartalmaz 2 db fa alapot, egyéb dekorációs elemeket és az eszköz és alapanyaghasználatot.

A résztvevők a workshop alatt 2o % kedvezménnyel vásárolhatják meg az INSPIRÁCIÓ természetesen című könyvünket.
http://borarti.hu/konyv/

jelentkezni a borarti@gmail címen tudsz. A részvétel regisztrációhoz kötött.

————————————————————————-

Alkoss karácsonyra! workshop gyerekeknek

2017. december 16., 11:00–13:00

workshop

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!
Gyertek és alkosunk együtt karácsonyra egyedi tálakat levegőn száradó gyurmából, majd dekoráljuk őket, hogy egyedi ajándékot készülhessenek idén az ünnepkere az egész családnak!
Legyen ez egy közös program, kicsiknek és nagyoknak. Alkossatok közösen!

A workshop ára 2 db tál esetén 3ooo ft, minden további tál készítése 1ooo ft, festéssel, dekorálással együtt.

A workshop alatt az INSPIRÁCIÓ természetesen című könyvünk 2o % kedvezménnyel megvásárolható.

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz. A részvétel regisztrációhoz kötött.

————————————————————————-

Fess, úgy, ahogy szeretnél! – workshop

2018. január 13., 11:00–13:00

workshop

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!
Gyere és fess velünk közösen, alkosd meg a magad képét, egy ösztönös, szabad alkotói szellemben. Nincsenek formák, csak a színek és matériák uralkodnak amik kifejezik az érzelmeidet, hangulatodat. Fa alapra festünk Annie Sloan festékekkel izgalmas felületeket létrehozva.

Legyen az alkotás kikapcsolódás, ahol az ÉN IDŐ a fontos, sajátítsd el az alkotást, mint életstílust.

A workshop ára 7ooo ft, ami tartalmazza az eszközök, alapanyagok árát.

A részvétel regisztrációhóz kötött. A borarti@gmail.com címen tudsz jelentkezni.

A WORKSHOP ALATT AZ INSPIRÁCIÓ TERMÉSZETESEN című könyv 2o % kedvezménnyel megvásárolható!

————————————————————————-

Brand Styling Workshop – Színek pszichológiája

2018. január 18., 10:00–13:00

workshop

‘Színek Pszichológiája’ témájú alkalmon arról beszélgetünk, hogy mi alapján érdemes színeket választani egy márka identitásához és egyáltalán milyen szerepet játszanak a mindennapi életünkben a színek. Ha nem foglalkoztál még külön a színekkel, akkor érdemes végiggondolni, hogy hogyan tudod összekötni a saját egyéniségedet a márkáddal. Látszólag könnyűnek tűnik, de ha tudatosan szeretnéd megtervezni a márkaimázsodat úgy, hogy az üzenjen is valamit és közvetítse az általad képviselt értékeket a világ felé, annak bizony vannak szabályszerűségei. A workshop alkalmával megfogalmazzuk a személyes céljaidat, mondanivalódat, majd megkeressük a stílusjegyeidhez illő színkombinációt és jelentést társítunk hozzájuk, amelyekből később megfogalmazgatod az üzeneteidet!

JELENTKEZÉS:
Írj egy email-t a franciska.kollar@gmail.com címre és elküldöm a részleteket!
A részvételi díj: 9000 Ft
FIGYELEM!
A WORKSHOP NEM CSAK MÁRKAÉPÍTÉSHEZ JAVASOLT! INSPIRÁCIÓT ADHAT LAKBERENDEZÉSHEZ, TERMÉKFEJLESZTÉSHEZ, TUDATOS ÉLETMÓDHOZ!

A workshop alatt:

~ bemutatom a 2018. évi színtrendeket
~ megismerkedünk a Pantone színekkel évszakok szerint
~ színanalízis: megnézzük a saját stílusjegyeidet a 4 évszak szerint
~ személyiségjegyedhez jelentést társítunk
~ üzeneteket fogalmazunk meg a színeidhez
~ megmutatom Neked, hogy milyen területeken segíthetnek neked a színek
~ összeállítjuk a saját ‘colour mood’-odat (koncepcióterv)

A workshop alatt saját munkalapon dolgozunk, amin megtervezzük a márkád vizuális koncepciótervét.

Milyen területekről lesz szó?

~ életmód
~ lakberendezés
~ design
~ marketing
~ vizuális kommunikáció
~ social media
~ weboldal

Bővebb információ: www.franciskakollar.com

————————————————————————-

 

Kreatív Születásnapi Party

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alapcsomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 20.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 28.000 Ft + 1000 Ft/ fő

extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 29.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 35.000 Ft + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá torta fogyasztás esetén a tányérokat, poharakat, evőeszközöket és a kinyomtatható egyedi meghívókat, melyeket az ünnepelt egyedi munkája hozzáadásával küldhet el a vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital: hozható, vagy megrendelhető nálunk személyes megbeszélés alapján.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz.

Nyomtatható formában elküldjük a megadott emailcímre. (A nagyításhoz kattints a képre!)

 

Mese műhely alap csomag: szülinapi mese olvasás – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a mese alapján

   extra csomagban: + egy nagy közös alkotás, amit az ünnepelt vihet haza

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!