„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

További törekvésünk az érzelmi intelligencia fejlesztése, a mindennapi ingerek, érzések, kialakult helyzetek, vagy akár problémák feldolgozására, azok kibontására és a hozzájuk kapcsolódó szorongások, félelmek oldására való összpontosítás,  így módszertanunkban ezekre az elemekre is épül.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen.

 Legkisebbeknek: 2-4 évesek

 Pacsmagoló műhely 

minden kedden 1o.oo.-12.oo. 

Alkotóműhely kicsiknek

1500/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 16.ooo HUF

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Óvodásoknak: 3-7 évesek

Csoda műhely

minden kedden 16.3o-18.oo.

Kreatív alkotóműhely újrahasznosított alapanyagokból

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket.

2000/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 22.ooo HUF

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket. 

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Kisiskolásoknak: 6-1o évesek

Nomád műhely

minden hétfőn: 17.oo 18.3o.

Kreatív alkotóműhely a szabad alkotás jegyében

2000/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 22.ooo HUF

Gyere és légy részese a nomád csoportnak, ahol a természet ad inspirációt megannyi izgalmas aktivitáshoz. Legyél velünk, hogy megtapasztald a műhely munka rejtelmeit és a szabad alkotás élményét!Közelebb húzzuk magunkhoz a természetet, megvizsgáljuk, újragondoljuk. Színeit, formáit alkotásra használjuk.Vizsgálódunk, újragondolunk, a körülöttünk lévő alapanyagokat felhasználjuk, újrahasznosítjuk.

További programjainkat megtalálod ITT

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Játsszunk a térrel, alkoss a színekkel, játsszunk a színekkel, alkoss teret!

MI adunk teret, TE hozd a saját ” színeidet”! Légy magad a paletta!

 

Rajzkurzus Fábián Erikával minden korosztálynak

Részletes leírást ITT találtok

Adj teret az alkotásnak!

Részletes programjainkat ITT találjátok

Címünk: Budaörs PostArt Kultúrális Színtér Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

   

ÁPRILIS

BORARTI WORKSHOP

Húsvéti workshop a PostArt Marketen

Időpont: 2017. április 8. (SZOMBAT) // 13:00-15:00 h

Itt a tavasz, végre virágba borulnak a fák, kizöldül a természet. Gyere és alkoss velünk húsvéti dekorációt, ablakdíszt!

Leveleket , virágszirmokat alakítunk képpé, amit áttetsző fóliába práselünk, majd az ablakba téve a fény kelti életre.

Közben nézzetek körül a PostArt Market kézműves vásáron is.

A természet inspirál minket.

Belépő 15oo ft, ami 1 db dísz készítését foglalja magában. Minden további dísz elkészítése 1ooo ft.

meetup

Kollár Franciska Design PR – Brand Styling workshopjainak témájára épül az ‘Életmód & vállalkozás’ című MeetUp, ahol arról fogunk beszélgetni, hogy milyen életmódbeli sajátosságokkal bír a tevékenységünk és hogyan alakítsuk ki ehhez a saját rendszerünket úgy, hogy az összehangolható legyen az életünk többi területeivel. Ha feszít minket a magánéleti teendők hosszú listája, vagy időben nem érjük utol magunkat, akkor elveszünk a feladatok között. Ahelyett, hogy bepánikolnánk, tervezhetünk is!

Időpont: 2017. április 27. (Csütörtök) // 18:00-20:00 h

Helyszín: Borarti Alkotó Tér és Műhely // Budaörs, Ébner György köz és Clementis utca sarok // Tömegközlekedéssel: 40-es, 88-as, 140-es, 140A, 240-es busz Templom tér megálló, autóval ingyenes parkolással!)

Részvételi díj: 3900 Ft
(A részvételi díjat a helyszínen tudod kifizetni készpénzben.)

JELENTKEZÉS: franciska.kollar@gmail.com

A Brand Styling MeetUp alatt a következő témákat érintjük:
————————–————————–————————-
• időbeosztás (time management)
• életmódbeli változtatások (lifestyle)
• egyéni ütemterv kialakítása (business plan)

A szakmai esemény alatt kellemes hangulattal, meglepő és az érzékszervekre ható kulináris és vizuális élménnyel várunk, hogy oldott hangulatban tudjunk beszélgetni olyan fontos kérdésekről, ami minden szabadúszót, vagy újonnan induló vállalkozót érint. Ez alkalommal beszélhetsz az aggályaidról és meghallgathatod, hogy mások mivel küzdenek a hétköznapokban, amiből te is sokat tanulhatsz.
Ebben a két órában csak azzal foglalkozz, ami téged előbbre visz, ami átlendít a nehézségeiden. A beszélgetés és kapcsolatépítés mellett összeállítunk egy sablonszerű ütemtervet, amit magad is testre szabhatsz, hogy még tudatosabban és stílusosabban építhesd a márkádat, vállalkozásodat és az életedet!

További információk és események: www.franciskakollar.com

Várlak szeretettel!
Kollár Franciska, brand stylist

food art

Időpont: 2017. május 6.. (Szombat) // 11:00-13:00 h

helyszín: Budaörs Fesztivál PostArt sátor

Az étel ugyan nem játék, de lehet izgalmas alkotásra használni. Ehető művészet, avagy szendvicset alkotunk zöldségekből, amit aztán belakmározhattok.
Zöldség ékszereket készítünk, amit aztán el lehet rágcsálni.
Tészta képet ragasztunk..

Gyere és próbáld ki te is! Tízóraizz meg velünk a saját alkotásodból.

A foglalkozás ingyenes, csupán egy kérdőívet kell kitölteni hozzá, hogy segítsd a munkánkat és megismerd jobban a Borarti Alkotó Tér és Műhelyünket

workshop

Időpont: 2017. május 13. (Szombat) // 11:00-13:00 h

Májusban már javában pompáznak a virágok a mezőn. Rengeteg szín és forma bújk meg a természetben.
Aquarell technikával megfestjük őket, színeket keverünk, különböző technikákat próbálunk ki.
Gyere és alkoss velünk, engedd szabadjára a fantáziád!

a workshop ára 5000 ft, bejelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz.

brand styling camp

Időpont: 2017. június 16-18.  // 

helyszín: Siófok Renegade Sport Hotel

BRAND STYLING CAMP – Style Your Life!
Két napos szakmai kurzus profi márkaépítők számára!

ÉLETMÓD □ INSPIRÁCIÓ □ JÖVŐTERVEZÉS □ EGYÜTTLÉT

A Brand Styling Camp 2017 a Borarti for kids és a Kollár Franciska Design PR STUDIO közös projektje, melynek célja, hogy kiszakadva a városból, szabadon gondolkodj jövőbeni céljaidról, találd meg a márkád egyedi hangját és vizuális stílusát. A két napos szakmai kurzus programjai között olyan kreatív élményeket adunk, melyekkel nemcsak a szakmai előrejutásodat, de az életmódodat is csiszolhatod. Elsősorban akkor érdemes jelentkezned, ha már saját márkád, önálló vállalkozásod van és szeretnéd még tudatosabban építeni. Itt lehetőséged lesz átgondolni a célkitűzéseidet, inspirálódni, új lendületet venni, hogy mostantól az életviteled is alkalmazkodjon a megújuláshoz.

A programot vezetik:
Kollár Borbála (stylist, kreatív tervező) | www.borarti.hu
Kollár Franciska (brand stylist) | www.franciskakollar.com

▶ Részvételi díj: 105 500 Ft / fő / 2 éj
▶Jelentkezési határidő: 2017. június 1. (csütörtök)
▶Early Bird: 95 000 Ft / fő / 2 éj
(Április 30-ig tudsz előjelentkezni ezen az áron!)

▶Jelentkezés: https://www.eventbrite.com/e/brand-styling-camp-style-your-life-tickets-33275354481 (Kérjük, vedd figyelembe, hogy a program 8 fő jelentkezése alatt nem indul, ezért a helyedet a részvételi díj teljes összegének befizetésével tudod biztosítani! Részletfizetési lehetőség egyénileg igényelhető a franciska.kollar@gmail.com címen!)

További programjainkat megtalálod ITT

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

helyszín: PostArt Kultúrális Színtér, Budaörs Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

Kreatív Születásnapi Party

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alapcsomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 20.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 28.000 Ft + 1000 Ft/ fő

extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 29.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 35.000 Ft + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá torta fogyasztás esetén a tányérokat, poharakat, evőeszközöket és a kinyomtatható egyedi meghívókat, melyeket az ünnepelt egyedi munkája hozzáadásával küldhet el a vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital: hozható, vagy megrendelhető nálunk személyes megbeszélés alapján.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz.

Nyomtatható formában elküldjük a megadott emailcímre. (A nagyításhoz kattints a képre!)

 

Mese műhely alap csomag: szülinapi mese olvasás – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a mese alapján

   extra csomagban: + egy nagy közös alkotás, amit az ünnepelt vihet haza

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!