„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

További törekvésünk az érzelmi intelligencia fejlesztése, a mindennapi ingerek, érzések, kialakult helyzetek, vagy akár problémák feldolgozására, azok kibontására és a hozzájuk kapcsolódó szorongások, félelmek oldására való összpontosítás,  így módszertanunkban ezekre az elemekre is épül.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen.

 Legkisebbeknek: 2-4 évesek

 Pacsmagoló műhely 

minden kedden 1o.oo.-12.oo. 

Alkotóműhely kicsiknek

1500/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 16.ooo HUF

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Óvodásoknak: 3-7 évesek

Csoda műhely

minden kedden 16.3o-18.oo.

Kreatív alkotóműhely újrahasznosított alapanyagokból

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket.

2000/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 22.ooo HUF

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket. 

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Kisiskolásoknak: 6-1o évesek

Nomád műhely

minden hétfőn: 17.oo 18.3o.

Kreatív alkotóműhely a szabad alkotás jegyében

2000/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 22.ooo HUF

Gyere és légy részese a nomád csoportnak, ahol a természet ad inspirációt megannyi izgalmas aktivitáshoz. Legyél velünk, hogy megtapasztald a műhely munka rejtelmeit és a szabad alkotás élményét!Közelebb húzzuk magunkhoz a természetet, megvizsgáljuk, újragondoljuk. Színeit, formáit alkotásra használjuk.Vizsgálódunk, újragondolunk, a körülöttünk lévő alapanyagokat felhasználjuk, újrahasznosítjuk.

További programjainkat megtalálod ITT

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Játsszunk a térrel, alkoss a színekkel, játsszunk a színekkel, alkoss teret!

MI adunk teret, TE hozd a saját ” színeidet”! Légy magad a paletta!

 

Rajzkurzus Fábián Erikával minden korosztálynak

Részletes leírást ITT találtok

Adj teret az alkotásnak!

Részletes programjainkat ITT találjátok

Címünk: Budaörs PostArt Kultúrális Színtér Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

   

 

Kreatív Születásnapi Party

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alapcsomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 20.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 28.000 Ft + 1000 Ft/ fő

extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 29.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 35.000 Ft + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá torta fogyasztás esetén a tányérokat, poharakat, evőeszközöket és a kinyomtatható egyedi meghívókat, melyeket az ünnepelt egyedi munkája hozzáadásával küldhet el a vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital: hozható, vagy megrendelhető nálunk személyes megbeszélés alapján.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz.

Nyomtatható formában elküldjük a megadott emailcímre. (A nagyításhoz kattints a képre!)

 

Mese műhely alap csomag: szülinapi mese olvasás – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a mese alapján

   extra csomagban: + egy nagy közös alkotás, amit az ünnepelt vihet haza

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!