„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen

 

Nyári Alkotó Táborok

nyári tábor táborKREATÍV ALKOTÓ TÁBOR GYEREKEKNEK
2018
SZABAD ALKOTÁS – KREATIVITÁS – TERMÉSZET

SPACE Camp – Fedezd fel az űrt! Június 18-22.

A naprendszer, a csillagképek, az univerzum, a galaxis a kiindulópontunk a különböző művészeti projektjeinkhez. A sci-fi filmek világába merülünk el gyerekekkel egy héten keresztül, megannyi közös és egyéni alkotáson keresztül.

FOREST Camp – Fedezd fel az űrt! Június 25-29.

Az erdő megannyi izgalmas rejtélyt tartogat számunkra, hogy felfedezzük őket. Matériákon, formákon át kerülünk közelebb a faunához és flórához. A land art, a grafika és a festészet izgalmas technikáival ismerkedhetnek meg a gyerekek ezen a természetközeli alkotó héten.

RAINBOW Camp – Fedezd fel az űrt! Augusztus 27-31.

A víz, az ég, olyan hihetetlen színárnyalatokra képes, hogy nap, mint nap inspirál minket. Ezeket a színeket fedezzük fel, tanuljuk meg őket kikeverni, használni. Absztrakt formák, graffiti, street art.

Gyere és légy részese egy innovatív alkotó tábornak, ahol a természet ad inspirációt megannyi izgalmas aktivitáshoz. Gyere velünk a természetbe, hogy inspirációt gyűjtve alkossunk együtt!

Közelebb húzzuk magunkhoz a természetet, megvizsgáljuk, újragondoljuk. Színeit, formáit alkotásra használjuk. Vizsgálódunk, újragondolunk, a körülöttünk lévő alapanyagokat felhasználjuk, újrahasznosítjuk a képzőművészet segítségével.

A természetben járva megtanítjuk a gyerekeknek észrevenni a szépet, hogy aztán alkotássá formálják, magukévá tegyék, megértsék. A budaörsi hegyekben izgalmas helyszíneken megismerkedhetnek a land arttal, mint lehetőséggel. Fotózunk, majd különböző képzőművészeti technikák segítségével tovább gondoljuk azokat. A kortárs művészet alapjaival karöltve a természetből kiindulva kalandozunk idén az alkotó heteinkben három izgalmas téma köré csoportosítva.
A gyerekekkel a természet tanulmányozásán keresztül új technikákat, újfajta megközelítési módot ismertetünk meg.

A napi programjaink két részből állnak: a műhely munkából és a szabad térben alkotásból, inspirálódásból, így a gyerekek sokkal kötetlenebb, de annál inspirálóbb környezetben tölthetik el ezt az 5 napot. Élmények, impulzusok érik a gyerekeket, amelyek a nyári szünet meghatározó momentumai lehetnek. Nekünk biztosan az lesz, reméljük Te sem maradsz ki belőle, mert alkotni jó, együtt alkotni csoda!

A tábor díja 30.000 ft

Helyszín: Borarti Alkotóműhely
cím: Budaörs Postart Kultúrális Színtér
Ébner György köz, Clementis utca sarok

Jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

www.borarti.hu
borarti@gmail.com
06 20 473 22 92

Kreatív Kurzusok

Óvodásoknak: 3-7 évesek

CSODA műhely

kreatív gyerekminden kedden 16.0o. – 18.oo.

Kreatív alkotóműhely újrahasznosított alapanyagokból

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új alkotást hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket. Az alkotói folyamat során sokat rajzolnak, festenek a gyerekek.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

 

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

3000/ alkalom, bérlet: 8000HUF /hó

 

Óvodásoknak és Iskolásoknak: 5-11 évesek

ÁLOMFOGÓ műhely

borarti

minden csütörtökön: 16.oo – 18.0o.

Új, izgalmas alkotó csoport indul minden csütörtökön, ahol a gyerekek térben gondolkodva alkothatnak mindenféle izgalmas alapanyagból. Előtérbe helyezzük a szabad gondolkodást, probléma megoldás elsajátítását, hogy a gyerekek a folyamat során megtapasztalhassák mindezt.
Ragasztunk, vágunk kevesebbet rajzolunk, többet építünk.
Várjuk nagyóvodás és iskolás fiúk és lányok jelentkezését, akik szeretnek kipróbálni izgalmas alapanyagokat, szeretnek alkotni és egy igazi műhely munkára vágynak, ahol csak a fantázia szabhat határokat.

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Bojti Erzsébet látványtervező

3000/ alkalom, bérlet: 8000HUF /hó

 

Iskolásoknak: 7-13 évesek

RAJZ műhely

alkotomuhelyminden szerdán: 17.oo – 19.0o.

Utazás egy különleges világba. Egy távoli bolygóra, ahol a városok akár színes cukorkából épülnek, a lakók pedig a legfurcsább lények, akik nem mindennapi szokásokkal és külsővel rendelkeznek. Robotok, tündérek, szuperhősök, beszélő állatok, űrbéli kalandok, dimenziókat ugró békák, időutazó búgócsiga. A gyerekek ezen a kerettörténeten keresztül megélhetik fantáziájukat és kreativitásukat, miközben különböző művészeti technikákat és anyagokat ismernek meg. Egyéni és csoportos feladatok segítségével problémamegoldó képességüket, térlátásukat és eszközhasználatukat fejlesztjük.

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Fábián Erika  képzőművész

4500/ alkalom, bérlet:  16.ooo HUF / hó

 

 

Középiskolásoknak

Felvételi előkészítő

felvételi_elokeszito

előzetes időpont egyeztetés alapján

Ismerkedj a klasszikus rajz és festészet alapjaival. A Borarti kinyitja kapuit azoknak, akik felvételire készülnek és elsajátítanák a klasszikus rajz alapjait. A résztvevők megtanulhatják a különböző eszközök, úgymint ceruza, szén, kréták, festékek használatát, illetve fejleszthetik készségeiket a perspektíva és arányrendszerek segítségével.

 

 

 

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Fábián Erika  képzőművész

5000/ alkalom, bérlet:  18.000 HUF / hó

 

 

Felnőtteknek

Rajz kurzus

borarti_alkotomuhely

minden csütörtökön: 9.oo – 11.0o.

Ismerkedj a klasszikus rajz és festészet alapjaival. A Borarti kinyitja kapuit azoknak, akik szívesen megismerkednének és elsajátítanák a klasszikus rajz alapjait, korosztálytól függetlenül. A résztvevők megtanulhatják a különböző eszközök, úgymint ceruza, szén, kréták, festékek használatát, illetve fejleszthetik készségeiket a perspektíva és arányrendszerek segítségével. Ezen felül felfedezhetik a színek gazdag világát illetve a grafikai technikák fejlesztő hatását.

 

 

jelentkezni ITT és a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

A foglalkozásokat vezeti Fábián Erika  képzőművész

5000/ alkalom, bérlet:  18.ooo HUF / hó

 

 

További programjainkat megtalálod ITT

Részletes leírást ITT találtok

Adj teret az alkotásnak!

 

Címünk: Budaörs PostArt Kultúrális Színtér Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

WORKSHOP

————————————————————————-

 Nyitott Műhely a Borarti Alkotóműhelyben

2018. február 18., 11:00–13:00

nyitott műhelyGyere és láss bele a munkánkba, ízleld meg a közös alkotás élményét, ismerd meg a foglalkozásainkat, csoportjainkat, workshopjainkat és a módszertanunkat!

Ízelítőt mutatunk minden programunkból, hogy saját bőrődön megtapasztald a szabad alkotás élményét.

 

Gyerekeket és felnőtteket egyaránt várunk egy önfeledt alkotó délelőttre.

A program ingyenes!

Erika Fábián a rajzkurzusok vezetője,
Bojti Erzsi az Álomfogó műhely vezetője,
és én, (Kollár Borbála ) várunk Benneteket!

————————————————————————-

Inspirációs Workshop #Nő – a színek varázsa

2018. február 24., 10:00–14:00

 

workshopKollár Borbála (Borarti)
Kollár Franciska (Francy Design PR Studio)
***
Az elmúlt év októberében megjelent, INSPIRÁCIÓ Természetesen – Találj rá a kreativitásodra (BOOOK KIADÓ) című életmódkalauzunk fejezeteihez igazodva *Inspirációs Workshop* sorozatot indítunk, amelynek első témája a Tél / Nő. Az esemény alatt mindfullness festés módszerével színeket, struktúrákat hozunk létre pillanatnyi benyomás alapján, ösztönösen a belső világunk kifejezésére. Kiindulási pont: Az év színe: #UltraViolet

Honnan merítünk ihletet? Az alábbi hívószavakból »»
∆ nőies stílujegyek
∆ szabad alkotás
∆ egyediség / egyéniség kibontakoztatása
∆ modern életstílus
∆ impulzusok újrahasznosítása
∆ hagyományos női szerepek
∆ tudatos jelenlét
∆ harmónia megteremtése
∆ színek varázsa és jelentése
∆ önbizalom, én-kép megtalálása
∆ vizuális összhatás megteremtése
∆ emlékeink, mint motivációs eszközök
∆ saját stílusunk megtalálása
∆ érzékelés
∆ figyelem

A gyakorlat alatt nem az a fontos, hogy mi lesz a végeredmény, hanem maga az út, ahogyan megalkottuk és a folyamat alatt megélt asszociációk (érzetek, élmények, benyomások). A festés alatt rátalálhatunk saját kreativitásunkra, ha megtanulunk tudatosan figyelni a gondolatainkra, érzéseinkre.

A workshop menete:
(1) Bemutatkozás
(2) ‘Inspiráció Természetesen’ munkamódszer bemutatása
(3) Nő, mint inspiráció megtárgyalása
(4) Szabad asszociációs gyakorlat: bemelegítő rajzolás
(5) #UltraViolet, az év színe bemutatása
(6) Alapozó festés (struktúrák, matériák, egyéb nyomatok)
(7) Színkeveréses kreatív festés

“Csodálatra méltó jelenségek tárházába nyerünk bepillantást, ahol a főszerepet a megfoghatatlan, érzéki impulzusok kapták.” idézet az Inspiáció Természetesen – Találj rá a kreativitásodra! életmódkalauz Tél / Nő című fejezetéből.

A workshopot tartja:
Kollár Borbála és Kollár Franciska

A workshop díja:
13 000 Ft     – (Könyv nélkül)
15 500 Ft     – (+ INSPIRÁCIÓ Természetesen – Találj rá a kreativitásodra!)

Részletek a könyvről: http://www.vous.hu/hir/20171007-inspiracio-termeszetesen-eletmod-konyv-kollar-franciska-kollar-borbala

(A workshop ára tartalmazza az INSPIRÁCIÓ Természetesen – Találj rá a kreativitásodra! életmódkalauzt.)

Jelentkezés: https://www.eventbrite.com/e/inspiracios-workshop-no-a-szinek-varazsa-tickets-37846560080

FIGYELEM! A programot min. 5 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani!

————————————————————————-

Nemiskacat Látványműhely a Borartiban!

március 3., 10:00–13:00

látványműhely

Nagyon örömmel teszek eleget a Borarti Alkotó tér és Műhely meghívásának 2018. márcuis 3-án szombaton, amikor is Bútorfestős nyílt napot tartunk Borival ketten az ő fantasztikus hangulatú műhelyében.
Összeszedem az ecsteimet és Biatorbágyról kiruccanok egy kicsit a szomszédba, de nem megyek messze, csak Budaörsig!

Az esemény regisztrációhoz kötött,kérlek jelezd itt: borarti@gmail.com
********************
Az egész úgy kezdődött, hogy Bori szereti az Annie Sloan festékeket. Aztán kitalált egy saját workshopot, ahol ezeket használni is tudják a résztvevők. Azután Bori talált egy klassz bútort és megbeszéltük, hogy mi lenne, ha ezt együtt festenénk le, de úgy, hogy közben mindenki láthassa, hogyan is megy ez az egész, hogyan kell használni az Annie Sloan festéket és hogy mitől más, mint más festékek..

Szóval ha érdekel a bútorfestés, de Biatorbágy túl messze van és Budeörs közelebb, akkor gyere el a klubdélelőttünkre, ötleteljünk együtt milyenre is fessük Bori bútorát! Viszek festékeket, ecseteket, közben lehet nézni a folyamatot, kérdezni a színekről, technikákról, bútorfestő eszközökről, anyagokról, beszélgetni, enni-inni, egyszóval jót mulatni!

Természetesen meglepetéssel is készülünk, de azt nem áruljuk el…
Szerettel várunk,
Bori és Enikő

————————————————————————-

Ünnepi teríték – textilprint VISUworkshop

2018. március 10., 11:00–14:00

húsvéti workshop

Március elején már a küszöbén leszünk a tavasznak és a húsvéti előkészületekre is lesz még egy kis időnk.
Ezen a szombat délelőttön nyomdázós workshopra hívunk benneteket, ahol az ünnepi teríték megtervezésében fogunk segíteni – asztali textilek mintázásával.

Az együtt töltött idő alatt virág- / növénymotívumokat tervezünk és ezek alapján alkotjuk meg pecsétünket. Az egyedileg megvalósult mintadarabokkal, kézi technikával printelünk az előkészített textil felületekre.

Kétféle workshop tematikával készülünk az alábbiak szerint:

– 2 db téglalap alakú tányéralátét megmintázása 6.000.-Ft / fő
– asztalterítő megmintázása (110×110 v. 90 x 140) : 12.000.-Ft / fő

Örülünk, ha együtt jöttök – ehhez páros, vagy családi kedvezmény is jár : 1.000.-Ft (2db alátét) / 2.000.-Ft (terítő) / fő

A foglalkozáshoz szükséges összes eszközt, festéket és alapokat biztosítjuk. Az elsajátított technika jól alkalmazható lesz számodra a későbbiekben pl. papír alapú printek készítésére, ruházati darabok mintázására és a workshopon készült pecsétet is jól tudod majd hasznosítani más projektek alkalmával.

Az eseményre az office.visu@gmail.com emailcímen várjuk a jelentkezésed, ami a választott tematika szerinti összeg befizetésével véglegesíthető.

Gyere, tölts velünk egy délelőttöt – odafelé hallgasd a madarak csiripelését és hangolódjunk rá a húsvétra, az első tavaszi napsütésre!
Szeretettel várunk!

————————————————————————-

Tavasz workshop gyerekeknek

2018. március 11., 11:00–13:00

tavasz workshop

Itt az ideje, hogy becsalogassuk a tavaszt a lakásunka!
Gyertek és készítsetek velünk közösen virágoskertet a legkülönbözőbb alapanyagokból.
Papírból, textílből, agyagból, műanyagból újrahasznosítva készítünk egy csokornyi virágot.

Felhasználunk mindent, ami a kezünk ügyébe akad, átalakítjuk,átfestjük, hogy egy csodás tavaszi virágcsokrtot készíthessünk belőle.

Igazi műhelymunka, szabad alkotói környezet vár Benneteket!

A foglakozás ára 3000 ft/ gyerek
jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok, a részvétel regisztrációhoz kötött.

————————————————————————-

Húsvéti virág workshop

2018. március 24., 11:00–13:00

 borarti workshopVidd haza a húsvéti hangulatot!
Húsvét előtt egy héttel fesd meg a virágokat, SŐŐŐT vigyél is haza belőle egy csokorral!
Botanikus kert festés aquarell technikával és hozzá egy Karol & Blase cut flowers tavaszi csokor.

Telerakom nektek a műhely asztalát csodás virágokkal, gyönyörködünk bene, majd papírra vetjük őket.
Megmutatom hogyan lehet egyszerűen és nagyszerűen virágokat festeni.
Nem szükséges semmiféle művészeti előképzettég.
Nagyobbacsak gyerekeket és felnőtteket várunk. Akár lehet egy anya lánya program is vagy barátnőkkel.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a borarti@gmail.com címen tudtok.

A workshop ára 6000 ft ami tartalmazza a festés alapanyagait és egy 10 szálas tavaszi virág csokrot a Karol & Blase cut flowers virágaiból.

————————————————————————-

 

 

 

 

 

 

 

Kreatív Születásnapi Party

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alap csomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig : 20.000 Ft alapdíj + 1000 Ft/fő

1o-2o fő : 28.000 Ft alapdíj+ 1000 Ft/ fő

Extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig : 29.000 Ft alapdíj + 1000 Ft/fő

1o-2o fő : 35.000 Ft alapdíj + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá  a tányérokat, poharakat, evőeszközöket,szalvátát és a kinyomtatható egyedi meghívók az ünnepelt vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz. INNEN töltheted le őket.

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital biztosítását nem tudjuk vállalni, így azt nektek kell hozni.

 

Tematika

Mese város  csomag: Gondolat ébresztő varázsjáték – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a gyerekek fantáziája alapján

Szövő fonó madarak csomag: A gyerekek elsajátíthatják a szövést, mint technikát, majd mindenki elkészítheti a saját maga által megálmodott fali díszt vagy könyvjelzőt.

Alkoss szabadon agyagból csomag: A legősibb alapanyagot használjuk, az agyagot, hogy a gyerekek kifejezhessék önmagukat. Megtapasztalják az anyag adottsgait, lehetőségeit, majd technikai segítséggel szabadon alkothatnak.

Botanikus kert csomag: A gyerekekkel megvizsgáljuk a növényeket közelebbről, majd lenyomatokat készítünk, hogy aztán képet fessünk belőle. Színek, formák segítségével alkothatnak szabadon a gyerekek.

Önarckép másképp csomag: Kollázs technikával, újrahasznosított alapanyagokból önarcképet készítünk. Megfigyeljük egymás arcát, és megvizsgáljuk a hasonlóságokat, különbségeket varázsjáték segítségével.

    

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!

További programjainkat ITT találod!

Gyere és alkoss velünk a hétköznapokon heti kurzusainkon vagy hétvégi workshopjainkon is!

————————————————————————-

————————————————————————-

ÚJ!!!!

Felnőtt kreatív születésnap!

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Alkotó élmény szülinapra! Barátnőkkel közös szülinapi workshop. Legyen különleges élmény ebben az évben, térjetek haza maradandó élményekkel és egy magad készített alkotással! Ajándékozd meg a barátnődet vagy ünnepeltként lepd meg vele a többieket!

Választható programok:

kreatív születésnapSzövött fali dekoráció készítés – A szövés technikáját elsajátítva egy egyedi, fali dekorációt készíthettek az otthonotokba!

Színharmónia, matéria és formák alkotják a természet inspirálta dekorációt, amit egy igazi műhelyhangulatban készíthettek el a segítségünkkel kiszakadva a rohanó külvilágból.

Legyen az alkotás az új életstílusod!

A program  5ooo ft/ fő, minimum 5 fő, maximum 12 fő a privát workshop ára, ami 3 órát vesz igénybe. Időpontegyeztetés szükséges! Egyedi meghívóért írj a borarti@gmail.com címre!

Ajándék üveg prosecco 1o fő felett!

Tortát és egyéb inni és ennivalókat hozhattok magatokkal!

————————————————————————-

kreatív születésnap

Fess érzésből! – A festés alatt nem az a fontos, hogy mi lesz a végeredmény, hanem maga az út, ahogyan megalkotjátok és a folyamat alatt megélt asszociációkat fehasználjátok (érzetek, élmények, benyomások), majd a vászonra festitek. A program alatt rátalálhattokk  a saját kreativitásotokra, ha megtanultok tudatosan figyelni a gondolataitokra, érzéseitekre. Színeket, matériákat, természetből vett inspirációkat veszünk alapul, amiből mindenki megalkothatja a saját világát.

Legyen az alkotás az új életstílusod!

A program  5ooo ft/ fő, minimum 5 fő, maximum 12 fő a privát workshop ára, ami 3 órát vesz igénybe. Időpontegyeztetés szükséges! Egyedi meghívóért írj a borarti@gmail.com címre!

Ajándék üveg prosecco 1o fő felett!

Tortát és egyéb inni és ennivalókat hozhattok magatokkal!

 

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!

További programjainkat ITT találod!

Gyere és alkoss velünk a hétköznapokon heti kurzusainkon vagy hétvégi workshopjainkon is!