„ Alkotni jó, együtt alkotni CSODA! „

A BORARTI ALKOTÓ TÉR koncepcióját az örömteli alkotás és a gyermekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtuk meg. Egyik célunk, egy olyan alkotó tér megalkotása, ahol a gyerekek  és felnőttek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik ki. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtjuk.

alkotóműhely

Ennek a térnek sokféle célja és funkciója van.

Itt a művészet eszközeivel saját hétköznapi élet helyzeteikkel, a bennük rejlő örömöket és feszültségeket is „papírra tudják vetni”.

Itt gyerekek  és szüleik is együtt, lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol a résztvevők örök életre szóló élményeket szereznek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

Módszerünk a szabad alkotást, mint munkafolyamatot is tanítja a gyerekeknek, hogy használhassák a bennük leképeződő világot, tervezzenek, próbálkozzanak és kifejezhessenek.

Az alkotó tér maga, mint inspiráló közeg szerepel az alkotás folyamatában. Lehetőség szerint nincsenek megadott minták, sablonok, mert úgy gondoljuk, ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet,  gondolatot és kritikát hoz ki a gyerekek fejéből. Workshopjainkon szabadon alkothatnak, tervezhetnek és kísérletezhetnek. Ehhez rendelkezhetnek elegendő idővel és térrel, amit az alkotóház formája enged. Ezek a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget ad egy sokkal bonyolultabb és rendszerszerű gondolkodásra,  ami később az élet más területein is hasznos lesz nekik, és amire a ma ismert legújabb gondolkodási és munkamódszertani tendenciák mutatnak. Probléma megoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, céltudatosságuk fejlődik az alkotói folyamatokban szinte tudattalanul. Természetesen további célunk az is, hogy ezeket a tudatosság szintjére is emeljük.

alkotóműhely

A szabad alkotást a közösségi alkotói tér inspirálja. A tér alkalmas egymás munkái megismerésére, kiállítások rendezésére és nagyobb közösségi alkotások létrehozására is.

További törekvésünk az érzelmi intelligencia fejlesztése, a mindennapi ingerek, érzések, kialakult helyzetek, vagy akár problémák feldolgozására, azok kibontására és a hozzájuk kapcsolódó szorongások, félelmek oldására való összpontosítás,  így módszertanunkban ezekre az elemekre is épül.

Alkotó Tér a fenntartható fejlődésért

A Borarti Alkotó Tér környezettudatos tér. Alapanyagaink kiválasztásánál, és a foglalkozások tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugó. Megmutatjuk a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Az alkotáshoz rengeteg újrahasznosított alapanyagot használunk, amivel a gyerekek megtanulhatják a környezettudatos életmódot, természetessé válik az életükben a szelektív hulladékgyűjtés, ami a fenntartható élet alap pillére a mai világban. Rácsodálkoznak, hogy a szemétnek tartott pet palack, karton, papír bizony mennyi mindenre használható még. Célunk a tevékeny környezetvédelem megismertetése, hogy mindenki tehet valamit ami a fenntartható fejlődés irányába mutat. A tevékeny környezettudatos viselkedés alapjait már egészen pici korban el lehet kezdeni. Hatása generációkon át kell, hogy íveljen.

 Legkisebbeknek: 2-4 évesek

 Pacsmagoló műhely 

minden kedden 1o.oo.-12.oo. 

Alkotóműhely kicsiknek

1500/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 16.ooo HUF

Óvodásoknak: 3-7 évesek

Csoda műhely

minden kedden 16.3o-18.oo.

Kreatív alkotóműhely újrahasznosított alapanyagokból

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket.

2000/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 22.ooo HUF

Csodák márpedig vannak. Ebben a csoportban mindent ami a kezünk ügyébe akad átformáljuk, átvarázsoljuk, új tárgyat hozunk belőle létre. Újrahasznosítunk mindenféle izgalmas alapanyagot, hogy aztán szabadon megalkothassuk együtt, közösen a saját elképzeléseinket. 

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Kisiskolásoknak: 6-1o évesek

Nomád műhely

minden hétfőn: 17.oo 18.3o.

Kreatív alkotóműhely a szabad alkotás jegyében

2000/ alkalom, bérlet: 12 alkalom 22.ooo HUF

Gyere és légy részese a nomád csoportnak, ahol a természet ad inspirációt megannyi izgalmas aktivitáshoz. Legyél velünk, hogy megtapasztald a műhely munka rejtelmeit és a szabad alkotás élményét!Közelebb húzzuk magunkhoz a természetet, megvizsgáljuk, újragondoljuk. Színeit, formáit alkotásra használjuk.Vizsgálódunk, újragondolunk, a körülöttünk lévő alapanyagokat felhasználjuk, újrahasznosítjuk.

További programjainkat megtalálod ITT

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

Játsszunk a térrel, alkoss a színekkel, játsszunk a színekkel, alkoss teret!

MI adunk teret, TE hozd a saját ” színeidet”! Légy magad a paletta!

Adj teret az alkotásnak!

Részletes programjainkat ITT találjátok

Címünk: Budaörs PostArt Kultúrális Színtér Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

   

MÁRCIUS

borarti workshop

Szeretnéd zöldíteni a háztartásodat, de nem tudod hogyan fogj hozzá?
Már szelektíven gyűjtöd a szemetet, de szeretnél még többet tenni a Földünkért?
Szeretnél gazdaságos háztartást, felesleges vegyszerek nélkül?

Ha igen itt a helyed köztünk az ÖKO – KÖRben!

Az Ökokör egy önképző vagy más néven tanuló kör, ahol a résztvevők kölcsönösen tanulnak egymástól, anélkül, hogy lenne egy megmondó ember, aki mindig előáll a tuti megoldással. A csoport munkáját egy munkafüzet és egy vezető segítik, azonban ezek feladata inkább a rávezetés és az inspiráció, nem pedig a szakmai tanácsadás vagy a kész válaszok szállítása. A munkafüzet egyfajta recept-gyűjteményként inkább ötletekkel szolgál, illetve segít új ötletek kidolgozásában. A csoportvezető szerepe a csoportszellem fenntartása, a találkozók koordinálása, és ha nagyon muszáj, a csoporttagok emlékeztetése. Sem a vezetőnek, sem a munkafüzetnek tehát nem az a dolga, hogy megmondják: ezt vagy azt kell tenni. Ehelyett abban segítenek, hogy a csoportok megtalálják, mi az amit lehet, mi az, amire a csoporttagok képesek.

Az ÖKO KÖRben való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött
jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz

időpontok: március 1., 8., 22., 29., 
április 5., 12., 19., 
május 1o., 17.   

1o.oo- 12.oo.h

borarti workshop

A természet a legjobb múzsa. Így sok általunk összegyűjtött fából készítünk nyakláncot textillel, festékkel, nyomva és ragasztva.

Újrahasznosított alapanyagból a saját fantáziád szerint készíthetsz nyakláncot, ami a tavasz igazi dísze lehet a nyakadban!
Időpont: 2017. március 4., 15.oo.-18.oo. h
A workshop ára 5ooo ft, ami egy nyaklánc elkészítésére jogosít.
Barátnők 1ooo ft kedvezményt kapnak , így ketten jöhettek 9ooo ft ért! Csak közös jelentkezés esetén tudjuk elfogadni!

bejelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

workshop

Ha mindig is vonzott a tésztakészítés, a különböző színek és formák varázslatos világa, itt a jó alkalom, hogy elsajátítsd a hogyanját! Megidézzük az dél-olasz mammák konyháját és a csodás, kézzel formázott durumtésztáikat. Kereki Noémi, a Tésztaműhely című szakácskönyv szerzője egy nagyon komplett tematikával készül: minden tippet, trükköt, összefüggést elárul, hogy sikerélménnyel és átfogó tudással térj haza. Több adagot gyúrunk, természetesen anyagokkal színezünk, formázunk, és mire végzünk, egészen biztosan szerelembe esel a tésztázással.

Részvételi díj: 10 ezer forint
Résztvevők száma: 15 fő
Időpont: 2017. március 4., 15.oo.-18.oo. h
A részvétel regisztrációhoz és előrefizetéshez kötött, a tanfolyam@csipetkiado.hu oldalon várjuk a jelentkezést. A helyek a befizetés sorrendjében telnek be, aminek a határideje február 27-e.

Legyél te is tésztaságmániás!
Szeretettel várunk:
Csipet Kiadó és Kereki Noémi

workshop borarti

Elővesszük a szövést, mint régi technikát és új köntösbe bújtatjuk. Friss színeket válogatunk és egy függeszthető dekorációt készítünk belőle. A színkombinációt te magad választhatod ki, a saját ízlásednek megfelelően!
Időpont: 2017. március 4., 11.oo.-13.oo. h
A workshop ára 5ooo ft, ami egy falidísz elkészítésére jogosít.
Barátnők 1ooo ft kedvezményt kapnak , így ketten jöhettek 9ooo ft ért! Csak közös jelentkezés esetén tudjuk elfogadni!

bejelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

workshop

Kollár Franciska Design PR – Brand Styling workshopjai 2017-ben is folytatódnak Budaörsön. Az alapismeretek után januártól tematikus szakmai alkalmakon sajátíthatod el a márkád vizuális kommunikációjához, megjelenéséhez szükséges ismereteket. A ‘Hogyan tervezz weboldalt’ témájú alkalmon arról beszélgetünk, hogy milyen online felületet válassz a márkádnak, ami a legjobb a tevékenységedhez és hogyan kommunikálj a célcsoportodhoz ezeken a felületeken.

Időpont: 2017. március 23. (Csütörtök) // 17:00-20:00 h

Helyszín: Borarti Alkotó Tér és Műhely // Budaörs, Ébner György köz és Clementis utca sarok // Tömegközlekedéssel: 40-es, 88-as, 140-es, 140A, 240-es busz Templom tér megálló, autóval ingyenes parkolással!)

JELENTKEZÉS: franciska.kollar@gmail.com címen

A részvételi díj: 9000 Ft
(A részvételi díjat a helyszínen tudod kifizetni készpénzben.)
Ha úgy döntöttél, hogy magad fogod megalkotni azt az online felületet (weboldal, blog), ami a legjobban megfelel a céljaidnak, vagy ha egyszerűen csak nagyobb kontrollt szeretnél a tervezési fázis felett, akkor ez a workshop Neked szól!

Miről is lesz szó?
~ meghatározzuk a legfontosabb arculati elemeket
~ megkeressük a leginkább a márkádhoz illő online felületet
~ szempontokat adok a tartalmi és design elemek kiválasztásához (storytelling, színek, minták, ikonok, stb.)
~ beszélünk a struktúráról és a működésről: funkciók, drótháló, ergonómia, platform
~ tippeket, eszközöket mutatok a megvalósításhoz

Mindezt abszolút gyakorlati módon, hiszen a cél az, hogy a workshop végére egy kész vázlatod legyen, egy nagyon részletes képed arról, hogy hogyan is nézzen ki az a bizonyos online felület, és hogy mi szükséges a megvalósításához!

Bővebb információ: www.franciskakollar.com

Szeretettel várlak!
Kollár Franciska, brand stylist

borarti workshop

Az idei trend a Greenery a Pantone szerint, ami azt jelenti, hogy a sok sok zöld, a botanikus minták bekúsznak a lakásokba, a dekoráció fontos eleme lesz.
Öltöztesd fel te is a lakásod zöldbe és fess velünk akvarell technikával botanikus kertet.
Lakásdekoráció és alkotó munka egyben. Ismerkedj meg a zöldekkel!

Időpont: 2017. március 25. (szombat) // 11:00-13:00 h
A workshop ára 5ooo ft,
Barátnők 1ooo ft kedvezményt kapnak , így ketten jöhettek 9ooo ft ért! Csak közös jelentkezés esetén tudjuk elfogadni!

bejelentkezni a borarti@gmail.com címen tudtok

húsvét

itt a tavasz amit már olyan sokan vártunk! Hamarosan a Húsvéti Nyuszi is érkezik és vele együtt az apró kis ajándékok, csokik,cukorkák… 🙂

Készítsünk együtt Nyuszizsákot, amibe mind felhalmozhatjátok az apró húsvéti ajándékotokat,vagy akár az ablakban a sok szép virág között is jól mutat majd!
Anya-lánya programnak is kiváló,alkossatok együtt! 🙂

Időpont: 2017. március 25. (Szombat) // 14:00-16:00 h

Helyszín: Borarti Alkotó Tér és Műhely // Budaörs, Ébner György köz és Clementis utca sarok // Tömegközlekedéssel: 40-es, 88-as, 140-es, 140A, 240-es busz Templom tér megálló, autóval ingyenes parkolással!)

A workshop ára: 4000 HUF/fő
A zsákocska mérete: 21x18x4cm (+a füle )
A foglalkozás tartalmazza a felhasználható natúr lenvászon alapanyagot, színes-mintás pamut anyagokat, szalagokat, gombokat, hímzőfonalakat…
Maximum létszám:12fő
Jelentkezni a niki.nepper@gmail.com email címen tudtok!
Weboldalam : ikki.co.com

meetup

Kollár Franciska Design PR – Brand Styling workshopjainak témájára épül az ‘Életmód & vállalkozás’ című MeetUp, ahol arról fogunk beszélgetni, hogy milyen életmódbeli sajátosságokkal bír a tevékenységünk és hogyan alakítsuk ki ehhez a saját rendszerünket úgy, hogy az összehangolható legyen az életünk többi területeivel. Ha feszít minket a magánéleti teendők hosszú listája, vagy időben nem érjük utol magunkat, akkor elveszünk a feladatok között. Ahelyett, hogy bepánikolnánk, tervezhetünk is!

Időpont: 2017. április 27. (Csütörtök) // 18:00-20:00 h

Helyszín: Borarti Alkotó Tér és Műhely // Budaörs, Ébner György köz és Clementis utca sarok // Tömegközlekedéssel: 40-es, 88-as, 140-es, 140A, 240-es busz Templom tér megálló, autóval ingyenes parkolással!)

Részvételi díj: 3900 Ft
(A részvételi díjat a helyszínen tudod kifizetni készpénzben.)

JELENTKEZÉS: franciska.kollar@gmail.com

A Brand Styling MeetUp alatt a következő témákat érintjük:
————————–————————–————————-
• időbeosztás (time management)
• életmódbeli változtatások (lifestyle)
• egyéni ütemterv kialakítása (business plan)

A szakmai esemény alatt kellemes hangulattal, meglepő és az érzékszervekre ható kulináris és vizuális élménnyel várunk, hogy oldott hangulatban tudjunk beszélgetni olyan fontos kérdésekről, ami minden szabadúszót, vagy újonnan induló vállalkozót érint. Ez alkalommal beszélhetsz az aggályaidról és meghallgathatod, hogy mások mivel küzdenek a hétköznapokban, amiből te is sokat tanulhatsz.
Ebben a két órában csak azzal foglalkozz, ami téged előbbre visz, ami átlendít a nehézségeiden. A beszélgetés és kapcsolatépítés mellett összeállítunk egy sablonszerű ütemtervet, amit magad is testre szabhatsz, hogy még tudatosabban és stílusosabban építhesd a márkádat, vállalkozásodat és az életedet!

További információk és események: www.franciskakollar.com

Várlak szeretettel!
Kollár Franciska, brand stylist

 

További programjainkat megtalálod ITT

jelentkezni a borarti@gmail.com címen tudsz – minden programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alapanyag szükséglet miatt fontos ez nekünk!

helyszín: PostArt Kultúrális Színtér, Budaörs Ébner György köz, Clementis utca sarok

 

Kreatív Születásnapi Party

gyerek szülinap

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhelyhangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

Alapcsomag:

2 órás program, mely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 20.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 28.000 Ft + 1000 Ft/ fő

extra csomag:

3 órás program, mely 2 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz

1o főig (1 vezetővel): 29.000 Ft + 1000 Ft/fő

1o-2o fő (2 vezetővel): 35.000 Ft + 1000 Ft/ fő

 

Az árak tartalmazzák:

a foglalkozásokon használt összes alapanyagot, a terem használatot, továbbá torta fogyasztás esetén a tányérokat, poharakat, evőeszközöket és a kinyomtatható egyedi meghívókat, melyeket az ünnepelt egyedi munkája hozzáadásával küldhet el a vendégeinek. A foglalkozás során elkészített munkákat minden kis vendég hazaviheti, extra csomag esetén a közös alkotás az ünnepelté lesz.

A fentiektől eltérő egyedi programok esetében az árakat személyes egyeztetés alapján alakítjuk ki.

Torta és egyéb étel, ital: hozható, vagy megrendelhető nálunk személyes megbeszélés alapján.

Az alábbi szülinapi meghívók közül választhatsz.

Nyomtatható formában elküldjük a megadott emailcímre. (A nagyításhoz kattints a képre!)

 

Mese műhely alap csomag: szülinapi mese olvasás – utána kreatív alkotás újrahasznosított alapanyagokból a mese alapján

   extra csomagban: + egy nagy közös alkotás, amit az ünnepelt vihet haza

Kérd személyre szabott ajánlatunkat, hogy az ünnepelt elégedett legyen!