Lezárult egy korszak az életünkben. Az elmúlt fél évben rengeteg dolog született meg a fejünkben, rengeteg dolgott alkottunk meg és vetettünk papírra, átgondoltunk, újraterveztünk, megalkottunk, lefotóztunk, átírtunk, összeraktunk, és végül most befejeztük.

Minden szöveggel, fotóval, rajzzal, alkotni valóval elkészültünk. Egy nagy űr tátong most bennünk, hogy most mit is kezdjünk magunkkal. Jóleső, de fura érzés. Természetesen most jön még csak a java, amikor azt a sok sok információt a szerkesztőnk egybe rakja, amikor a grafikus könyvvé varázsolja, amikor a fotós életet csihol a képekbe, majd a nyomdában megtörténik a varázslat és könyv lesz belőle. Alig várjuk ezt a pillanatot, amikor  kézzel fogható lesz a történetünk. Addig csak ülünk a Balaton parton és inspirálódunk, várjuk a tökéletes naplementét.

A természet inspirált minket és adta számunkra a rendező elvet, hiszen egy teljes éven vezetünk keresztül Benneteket, négy évszakon át ível a mondandónk. Izgalmas most így visszatekinteni a munkánkra, még izgalmasabb a fotókat nézni, hiszen mindig eszünkbe jut  valami vicces, valami fura, amit akkor éltünk meg. Eszembe jut, hogy mennyi sok kedves ember állt mellénk, hogy segítsék a munkánkat, hogy teljesebbé tegyék a fejünkben megszületett víziót.

Csodás tárgyakat kaptunk az ANUKA-tól, hogy harmonizáljanak a színek az elképzelésünkkel, A Repertory design shopból hozzá passzoló ruhába bújhattunk, Farkas Tatjana drót szobrai új jelentést kaptak az asztalon,  a BomoArt világa stílust adott, a Karol and Blase tulipánjai az én személyes kedvenceim, ölelgetni őket maga a csoda.

inspiráció

A Je suis belle motívumvilága és színei szerintem a lehető legjobb helyre kerültek,  és a Daige ruha kedvéért egy kiégett fenyőfa is komoly szerepett kapott. Fontos számunkra,  a Balaton, hiszen ez jelenti számunkra az otthont, ez inspirál minket,  főleg a déli part, így amikor a Kőröshegyi Levendulásra bukkantunk, tudtuk, hogy itt biztosan fotózni szeretnénk. Így is történt, a fejünkben csodás narancs fények voltak, naplementében, ehhez képest nyakunkba szakadt az eső, rohantunk, majd dupla szivárvánnyal zártuk a napot.

inspiráció

Nem csak nyáron, de télen is ugyanolyan élmény nekünk vizen lenni, amit a Pomucz családnál jobban senki nem is tudhat. Ha már gyerek, akkor legyen stílusos, így Manuela természetes és letisztult gondolkodása ezt képviseli számunkra. Az Apacuka műhelyében én magam is újra gyereknek érezhettem magam, alkothattam szabadon, kedvemre, nem csak a gyerekek a Varga tanyán.

inspiráció

Az étkezés is egy fontos momentuma a munkánknak, nem maradhatott ki ez sem, így Beus csodálatos és húsmentes főztjét össze tudtuk hozni az uram vadász szenvedélyével és a szarvas kolbásszal. Végül, de nem utolsó sorban ott fejeztük be a munkánkat, ahol februárban elkezdtük, a vizisípályánál. Télen a csörlő színe ragadott meg minket és fotóztunk a jégtáblák között feküdve, most pedig a Bamboo szigeten kattintottuk le az utolsó képet a naplementében.

inspiráció

Tulajdonképpen ez  egy nagyon személyes hangvételű, nagyon sok élménnyel teli könyv lesz, tele emberi történetekkel, a természet csodáival és megannyi megvalósítandó ötlettel és sok sok szeretettel, Nektek.

Mi csak utat mutatunk, egy olyan utat, amit mi értékesnek, tartalmasnak és előremutatónak találunk.

Gyere velünk tovább, kövess minket

Figyeljétek az instagram oldalainkat

Borarti: https://www.instagram.com/borartiforkids/

Franci: https://www.instagram.com/designpr_studio/

és a blogjainkat

Franci blogja: http://fran-cy.tumblr.com

előbb utóbb minden kiderül!