Közeleg a karácsony, ideje az otthonunkat ünnepi hangulatba varázsolni. A ház amiben élünk a biztonságot, a családi légkört nyújtó biztos pont a család életében, ezért tartom nagyon fontosnak, hogy a környezet, amiben együtt töltjük a legtöbb időt harmonikus és hangulatos legyen. A DIY házikó, amit újrahasznosított raklapból saját magunk készítettük ezt szimbolizálja.

Idén sem tudok elszakadni a ház témától, mint dekorációs elem, hiszen pontosan ezt a meghitt hangulatot közvetíti, ezért készítettünk újrahasznosított raklapból kicsi házikókat, amiknek az egyik oldala táblafestékkel van lekenve, hogy Te magad is tudd dekorálni, üzeneteket ráírni.

karácsony

Írjatok rá üzeneteket, rajzoljatok rá karácsonyi motívumokat kedvetek szerint. Akár dekoráció, akár ajándék kísérő, mindenképpen mutatós, ha fehér krétával vagy fehér folyékony krétával rajozoltok rá. A legjobb, ha a gyerekek készítik el! 🙂

diy

A házikó másik fele nem véletlenül maradt natúr, hiszen ezt a felületet neked szántuk, hogy a fantáziád szerint fejezd be! Használj hozzá akrilfestéket, dekor filctollat és rajzold, színezd, dekoráld kedved szerint, így egy kétoldalas mini házikód lesz, amit akár a karácsonyfára is akaszthatsz.

A dekorációs ötletekből még gyűjtüttem rengeteget, amit a Borarti Pinterest oldalán találsz.

diy xmas

“A csomagunk a NATU novemberi PÁLMA dobozában található és limitált darabszámban érhető el. Rendeld meg és alkoss velünk otthon is!”