INSPIRÁCIÓ Természetesen – Találj rá a kreativitásodra!

Végre eljött ez a nap is, amikor megmutathatom, hogy min dolgoztunk, végre összeállt minden és előrendelhető a könyvünk! Rengeteg munka, történet, ötlet áll mögötte, amit szeretnék majd megosztani Veletek, de addig is megmutatom milyen lett….

Az ‘INSPIRÁCIÓ természetesen’, egy
rendhagyó életmódkézikönyv.

Szerzők: Kollár Franciska, Kollár Borbála

Nem csupán kreatív ötleteket osztunk meg benne, de olyan szemléletformáló gondolatokat is, amelyeket olvasva a körülöttünk lévő világ, a természet, a közvetlen környezetünk már soha többé nem lesz olyan, amilyen addig. Színesebb, izgalmasabb, felszabadítóbb lesz. A könyv fejezeteiben érintjük a színek pszichológiája, inspirálódás, életmód témaköreit.

A könyv szórakoztat, gyönyörködtet, inspirál és alkotásra serkent, és arra bátorít, hogy minél több új élményt szerezzen az olvasó. Saját példáinkon keresztül, rengeteg személyes történetet elmesélve segítünk egy kényelmesebb, önazonosabb életformát berendezni a munka és a magánélet területén.

Kilenc fejezeten keresztül kalauzoljuk az olvasót négy évszakon és azok egyedi szín- és motívumvilágán át. A kiindulási pont minden esetben egy természetből merített matéria, amely többféleképpen is megihletett minket – az olvasót pedig abba az irányba tereli, hogy továbbgondolja a látottakat a saját ízlése, elgondolása szerint. A fejezetek életszerű, mindenkit érintő témákra épülnek. Szerzőtársammal, Kollár Franciskával munkánk során folyamatosan tapasztaljuk, hogy az emberek többsége alig-alig éli meg a kreativitását, a valódi alkotóerejét – motiváló történetekre és iránymutatásra szinte mindenkinek szüksége van. Egyre többen érdeklődnek az egészséges életmód, az önismereti technikák elsajátítása iránt, ahogy a stresszoldás vagy a stabilabb életvezetés módszerei is népszerűek, mégis kevesek tudják, hogy mi a számukra legjobb út egy fenntartható életmód kialakításához. Ez a könyv nem lexikon, inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap kézbe vehet a tulajdonosa, ha egy kis ösztönzésre vágyik. Inspiráló, tiszta képeket, nyugodt tereket talál majd benne – a természet gyönyörű részleteit kint és bent.

A könyvet azoknak ajánljuk, akik szeretnének új lendületet venni, megtalálni a saját stílusukat, és végre valóban használni a fantáziájukat, a tehetségüket. Így a szépség egészen új értelmet fog nyerni az életükben.

A könyv előrendelhető a Boook Kiadó weboldalán a következő kuponkód megadásával:

KUPONKÓD: Borarti_konyv

MEGRENDELEM