Múlt héten csütörtökön egy különleges nap volt a BORARTI Alkotóműhely életében. Végre vendégül láthattam sok DIY blogger társamat. A  Novasol spray és a MASNI dekoráió közös szervzésében kipróbálhattuk a PINTY Plus Chalk  festék sprayt. Festék felhőben úszott a műhely, igazi jó hangulat volt, az alkotó energia beindult mindenkinél.

workshop

pinty plus spray

 

Minden színt kipróbálhattunk, tobzódtunk is, nehéz volt eldönteni melyiket válasszuk. Több réteget fújtunk egymásra, így kis csiszolással elképesztően jó hatást lehet elérni.

chalk paint

Az én kedvenc színem ez a lilás kék lett, azt hiszem. Friss, üde színe annyira jól mutat a doboz belsejében, azóta is jó ránézni minden nap. A festék nagyon jól használható, gyorsan felvihető a felületre, gyorsan szárad. Ez azért is nagyon jó, mert jómagam szeretek hirtelen felindultságból valamit azonnal elkövetni és türelmetlen vagyok, gyorsan szeretek eredményt látni. Ezt az igényemet maximálisan kielégítette, nekem való, és tényleg nem nagy macera az egész. A hozzá tartozó wax is szuper, hasonlóan gyorsan és praktikusan lehet használni. Biztosan lesz több projekt, amiben a hasznomra lesz.

pinty plus

A külső részénél kicsit aztán elvadultam, nem tudtam felelős döntést hozni, így szinte az összes szín rákerült a felületre. Végülis ez egy teszt nap volt, nem? Egyszerű geometrikus formákat fújtam rá egy papírlap segítségével. Két száradás között pedig remekül lehetett beszélgetni a többiekkel.  Kisebb tárgyak, bútorok festésére és dekorálására nagyon ajánlom, tényleg jó vele dolgozni.

pinty plus

pinty plus

novasol spray

 

Most itt az alkalom, tavasszal, hogy akár ilyen ládákat fessetek le vele, ami növénytartónak, akár balkonládának is pont ideális, de régi képkereteket, kosarakat is gyönyörűen fel lehet vele dobni. Keressétek a Novasol sray többi termékét is, mert az akril sray-k és a többi izgalmas színű termékük is sok lehetőséget kínál. Én karácsonykor az arany vizes bázisú króm festékkel szinte mindenre kipróbálta, amit csak találtam és csodálatos fényű aranyat kaptam.