Végre végre kezembe vehettem a várva várt könyvet,amire november óta vágyom.Volt szerencsém részt venni Marije Vogelzang  www.marijevogelzang.nl Eat love című előadásán, performance-án. Akkor maradandó élményt adott nekem az a 20 perc amit abban a kis fehér kabinban tölthettem.Hazarohantam, utána olvastam, videókat néztem és próbáltam megszerezni a könyvet,de itthon zárt kapukra találtam.Végül most kézben tarthatom,köszi Bea!!!!
Itt tudtok olvasni róla,hogy miről is szólt ez az egész http://chiliesvanilia.blogspot.com/2011/10/eat-love-budapest-marije-vogelzang.htm
Nagyon tetszik a munkájában,hogy sokat foglalkozik gyerekekkel, workshopokat szervez nekik,ahol zöldségből ékszereket és egyéb cukiságokat fabrikálnak,így lesz közös pont az evés és a kreativitás között gyerek szemmel is.Szerintem nagyszerű. Megyek is és jól beleásom magam a témába és már azon töröm a fejem,hogy mit is találjak ki kicsi krumplicskáimnak.Mindenesetre most design nélkül készítek nekik vacsorát,aztán később jöhet a dizájnolás.