Borarti - Otthonodban a természet - lakásdekor kollekció

 

A kollekció minden egyes darabja egyedi és magában hordozza azt a filozófiát, amit a Borarti képvisel: a természet tiszteletét, szeretetét, egyszerűségét. Lehetőség szerint újrahasznosított alapanyagokat használok, így minden darab kicsit más, hiszen nem sablonszerű, futószalagon gyártott termékeket készítek.

 

Számomra minden termék különleges, mert mindegyik valamilyen személyes élményhez kötődik és emberi kéz készíti őket. Olyan, mintha minden egyes darabban én is benne lennék egy kicsit: szívből, szeretettel készítem őket, hogy aztán útnak induljanak és teljesítsék küldetésüket, beköltözzenek új otthonukba, ahol jelenlétükkel boldogságot, nyugalmat és inspirációt nyújtsanak tulajdonosaiknak, és felhívják a figyelmüket a természet közelségének fontosságára.

 

Energiát adjanak a hétköznapokhoz és meghittséget a hétvégékhez. Amikor csak rájuk pillantunk, fusson át a testünkön egy kellemes borzongás, mint amikor a tavasz első meleg fuvallata megcsapja az arcunkat. Nyillaljon belénk a felismerés, mint egy hideg jégcsap, hogy szükségünk van a természettel, az anyafölddel való kapcsolódásra.

 

Ezek a tárgyak ezt a célt szolgálják. Hogy nap mint nap eszünkbe juttassák ennek a kapcsolódásnak a fontosságát. Tapintsd meg, nézz rá, érj hozzá! Legyél benne! Ez az én utam a természethez.