Van valami csodálatos az átmenetben, amikor a nyár átfordul az őszbe, amikor a fények megváltoznak és a természet talán a legszebb énjét mutatja. Rajongok az indián nyár minden pillanatáért, szeretném ezt a meleg, de csalóka időjárás minden ízét megőrizni a szürkébb napokra.

Nekem ez a túlélés a hosszú sötét hónapokra, hogy átvészeljem a napsütésmentes hideg évszakot. Alkotni, inspirációt szerezni és ezt a kettőt egybegyúrni igazán jó dolog. Olyan mint egy kis szelencébe zárni a bűvös elixírt. Én is ugyan ezt tettem, csak másként, más módszerekkel.

 

Bebetonoztam az érzést, amikor a nap símogat, amikor felmelegít, aranyló fénnyel borítja a tájat, amikor a Balaton vize egészen más színű, mint nyáron, sokkal intenzívebb, sokkal kékebb.

TIPP:  A tetejébe belenyomtam mécseseket, lesúlyoztam, hogy ne nyomja fel, amíg szárad a beton, így ezek tökéletes mécsestartók lesznek a sötét napokra akár kertbe, akár szobába.

 

diy

Mivel a beton elég kemény anyag, ezért úgy gondoltam, hogy kell mellé valami puha, valami, ami melegséget ad, valami ami az ősz érzését kelti. A szövőkeretemhez nyúltam, és összeválogattam azokat a színeket, amik engem a nyárra emlékeztetnek, de már az őszbe nyúlnak. Szőttem a borosüvegre ruhát, befőttes üvegre mellényt, amibe, ha mécsest rakunk este izgalmas fényjátékkal melegíti a lelkünket. Ezekkel az apró trükkökkel tudunk kicsit javítani a kedélyállapotunkon.

Alakítsatok ki ti is hasonló kis oázist, hogy amikor este lepihentek vagy hétvégén otthon töltitek az időt a lehető legkellemesebb közeg segítse a kikapcsolódást. Hívjátok segítségül bátran a természetet, csak körbe kell nézni és minden ott van körülöttünk. Szívjuk magunkba ezeket az érzeteket bármerre is járunk és ami nekünk jó volt, azt alkossuk meg magunknak. Maga az alkotás folyamata már önmagában is öröm, főleg, ha utána nap mint nap élvezhetjük a végeredményt.

inspiráció természetesenHa még további segítségre lenne szükségetek rendeljétek meg az INSPIRÁCIÓ Természetesen – Találj rá a kreativitásodra című most megjelenő könyvünket, amiben megmutatunk még sok ehhez hasonló ötletet és egy munkamódszert sajátíthatsz el, amivel Te magad is meg tudod valósítani a saját ötleteidet.

könyv

Kövess INSTAGRAMON, hogy merre kalandozom!

Figyeld a FACEBOOK oldalamat, hogy részt vehess a programjaimon, workshopjaimon!

Rendeld meg a könyvünket ( INSPIRÓCIÓ Természetesen – Találj rá a kreativitásodra!) most 25 % kedvezménnyel a Borarti_konyv kuponkóddal!