Amikor még csak álmodoztunk kettesben Francival, beszélgettünk, ötleteltünk kerestük magunk mellé azokat az embereket, akiknek a munkájára szükségünk lesz ahhoz, hogy megvalósítsuk az álmainkat, elkészítsük az ötleteinket. Egy olyan embert kerestünk, aki pontosan érti, hogy mi van a fejünkben, és át tudja konvertálni azt.

Az élet furcsa fintora, vagy a nemlétező véletlen folytán amikor az álomból valóság lett ugyanaz az ember jutott eszébe a stábunknak függetlenül tőlünk, mint nekünk.

De miért is? Ki is ez az ember? Mit is csinál együtt velünk?

Ő a Batár Zsolt.

Alapvetően épületeket fotóz mértani pontossággal, megtalálja minden épületben az izgalmas perspektívát. Van egy nagyon sajátos  látásmódja, amivel minket magával ragadott, beleszerettünk a képeibe. Letisztultak, csodálatos színekkel. Pont ott van a fókusz, ahol annak lennie kell. Nekünk pedig pont ilyen kell.

Aztán izgultunk, hogy amikor felkértük mit fog szólni, tetszik-e majd neki a projekt? Fotózza-e a mi agymenéseinket? Ültünk és vártunk, és kaptunk is egy nagy igent tőle. Azóta ő a mi szemünk gyakorlatilag. Mi elmeséljük, elmutogatjuk, elugráljuk neki, ő pedig higgadtan elkészíti nekünk azt a vizuális világot, ami a fejünkben nem hagy minket aludni sem.

Kiderült, hogy pontosan ugyanúgy tud örülni az apró csodáknak, ahogyan mi, és pontosan ugyanúgy inspirálja őt mindez.

batárzsolt

Kiderült, hogy remekül tudunk együtt dolgozni, néha, ha kell úgy, mint a rohambrigád, néha pedig lassan, elbíbelődve. Vadászunk a tökéletes pillanatokra, és sokszor jobbat hoz ki, mint azt mi elterveztük, mert rávilágít egy más szemszögből a témára. Minden adag fotóját izgatottan várjuk, és minden fotózás igazi élmény vele.

batár zsolt

Van, hogy abba kell hagyni, mert annyira röhögünk. Van, hogy ebédet főz nekünk, így kötényben fotóz tovább. Van, hogy vicces pózokban keresi a legjobb beállítást. Van, hogy telefonnal fotózza a túristákat két kattintás között és van, amikor a fiamnak tartja a lámpát, hogy ő is elkészíthesse a maga fotóját.

batárfoto

Van, hogy várnunk kell rá, mert épp egy nemzetközi magazinnnak fotóz, de a lényeg, hogy a végeredmény iszonyatosan izgalmas lesz. Nekünk biztosan! Reméljük Nektek is!!!

Addig is kövessétek a fejleményeket, mert lesz még bőven!

Ha részese szeretnél lenni ennek az utazásnak, akkor kövess minket, hogy mindent elmesélhessünk

Borarti: https://www.instagram.com/borartiforkids/

Franci: https://www.instagram.com/designpr_studio/

és a blogjainkat

Franci blogja: http://fran-cy.tumblr.com

a történet folytatódik, előbb utóbb minden kiderül!