Végre végre elárulhatjuk, mi volt ez a nagy titkolózás!

Könyvet készítünk!!!!

Összeért a munkánk, összerendeztük a gondolatainkat és azt a sok sok mindent, ami bennünk volt. Minden benne van, aminek benne kell lennie!

inspiráció

Talán emlékeztek rá, hogy úgy kezdtünk el beszélni a projektről, hogy “valami van a levegőben”. (ITT olvashatjátok!) Most végre elmesélhetjük, hogy a lassan fél éve tartó kalandunkat mi motiválja, miért éreztük, hogy ebből egy könyvet kell készíteni. Szerintünk soha nem volt még ekkora szükség azokra a kapaszkodókra, amiket összeszedtünk nektek egy csodálatos kiadványba. Izgatottan várjuk, hogy nektek hogy tetszik majd, és reméljük, hogy ezt el is mesélitek majd nekünk. Beleadtuk minden tudásunkat, eddigi élettapasztalatunkat és ezt egy különleges szemszögből mutatjuk meg nektek. Talán kijelenthetjük, hogy erre a műre vagyunk a legbüszkébbek eddigi munkánk során. Kiélhettük szabad alkotási vágyunkat, és erre teret is adott nekünk a BOOOK kiadó, akinek stábja első hallásra hitt az ötletünkben. Nagy lehetőség ez számunkra, amit még fel sem fogtunk, és már most ott sorakozik a fejünkben egy csomó ötlet, hogy  hogyan adjuk át majd nektek a könyv tartalmát, hogyan fog tovább élni a gyakorlatban is. Nem hagyunk titeket magatokra továbbra sem, és a könyv birtokában már könnyebben tudunk segíteni, hogyan inspirálódj, természetesen!

inspiráció

Foglalkozunk gasztronómiával, de nem szakácskönyv, lesz benne megvalósításra váró ötlet, de nem egy csináld magad könyv lesz, belemászunk a lakberendezés, a stílus és divat világába de nem magazin lesz. A gyerekek inspiráltak minket sokszor, de nem mesés könyv lesz, alkotunk benne sokat, de nem művészeti gyűjteményt készítünk, dolgoztunk rajta sokat, de túlmutat a saját mindennapi munkánkon, csodás képi világa lesz, de nem fotó album lesz.Kézikönyv szerű, mert bármikor ott lehet veled, ha szükséged van rá, de mégsem magyarázzuk meg, hogy mit és hogyan csinálj.

inspiráció

Mi csak utat mutatunk, egy olyan utat, amit mi értékesnek, tartalmasnak és előremutatónak találunk.

Gyere velünk tovább, kövess minket

Figyeljétek az instagram oldalainkat

Borarti: https://www.instagram.com/borartiforkids/

Franci: https://www.instagram.com/designpr_studio/

és a blogjainkat

Franci blogja: http://fran-cy.tumblr.com

előbb utóbb minden kiderül!