„A fenntarthatóság, a tudatosság, a szociális érzékenység, a természet és az állatok szeretete, illetve a minőségi alapanyagok használata nálam nem kötelező plusz, hanem életszemlélet, a mindennapi rutin része.” – Gyurokovics Zita

Bemutatkozott a Mar Galliti skin care & botanicals

 

foto: Szendeff Lőrinc

Március 13-án egy izgalmas Launch & Pop-up Store keretében mutatkozott be a holisztikus szemléletű, natúrkozmetikai termékeket tervező és gyártó márka, a Mar Galliti skin care & botanicals. Az egész napos esemény alatt az érdeklődők megismerkedhettek az arc-és testápolási termékekkel, különleges illóolajakkal és egyedi hangulat parfümöt is készíthettek.

Gyurokovics Zita, márka alapítója saját levendula ültetvényen termesztett növényekből és egyedi beszállítóktól nyeri alapanyagait. A Mar Galliti filozófiája a természetközeliségre és az egészséges életvitelre hívja fel a figyelmet, melynek középpontjában a szépségápolás áll. A zöld márka induló arc –és testápolási termékei a legkiválóbb minőségű illóolajokat tartalmazzák, amelyek kombinációjával a tervező nem csupán a gyógynövényes kert vagy az erdő illatát szeretné palackba zárni, hanem a madárcsicsergést, és a szél fújta lomb érzékiségét. A különleges esszenciákat a nyári zápor utáni frissítő szél, a patak csobogása, a holdfényes rózsakert és a szalmabálák illata ihlette. Mindezeket egyéb tápláló növényi olajokkal, kivonatokkal kiegészítve ajánlja a tervező a tökéletes szinergia és az ápoltság érdekében. A termékek már elérhetők a webshopban: www.margallitiskincare.com

botanical skincare

 

Zitát személyesen ismerem, sőt már volt is egy közös projektünk, hiszen ő készített egy egyedi  illatkompozíciót az Inspiráció természetesen című életmód kalauzunk bemutató eseményére. Így nem volt kérdés, hogy ellátogatok a Pop-up Store-ba és megcsodálom az új termékeit. Hozzám nagyon közel áll az a szemléletmód, amit ő képvisel, mint emberileg, mint pedig a termékeivel. A természet közelsége és tisztelete gyakorlatilag kézzel fogható minden egyes tégelyben, nemcsak az egyedi botanikus grafikák mutatják ezt. Kinyitva pedig olyan, mint amikor a friss tavaszi erdőben sétálok és érzem minden növény illatát. Természetes, és ez az ami miatt engem rabul ejtett, mert nemcsak a munkám során, de otthon, a szépségápolásban is ezt a vonalat követem, ezt az életmódot képviselem. Rajongok minden olyan termékért, ami a jó minőség mellett szép is és ebben a szellemiségben készült. Az esemény során végig próbáltuk az összes termékét Zitának, az illóolajon át a testápoló családig és végül még a most még készülő parfümjébe is beleszippanthattunk. Isteni. Nekem személyes kedvencem a testápoló és a bőrradír,  mert olyan érzés a bőrömön, mint amikor kora hajnalban a nyári Balatonban úszom egyett. Ugyan az a jó érzés, természetes tisztaság érzése kerít hatalmába tőle. Javaslom, hogy próbáljátok ki, mert tényleg nagyon természetközeli élményt nyújt. Én ezt a dobozt kaptam ajándékba, és azóta is minden reggel a Blue Poppy krémet használom az arcomra.

természetes bőrápolás

Inspiráló számomra,  ha ilyen emberekkel találkozhatom, akik teljes szívükből oda tudnak állni a márkájuk mögé és a saját életszemléletüket tudják termékként megalkotni. Ez az igazi kreativitás szerintem.