Igen furcsa dolog most a kertben ülve, a napernyő alól visszagondolni a télre, amit annyira vártam, hogy elmúljon és nyár legyen végre. Most viszont mégis megteszem, mert egy nagyon fontos dolog történt velünk a télen, a jégen, amit csak most oszthatok meg másokkal is. 

Amerre járok inspirációt gyűjtök. Nem tehetek róla, nem tudom kikapcsolni ezt a funkciót az agyamból. Egy éve azon kaptam magam, hogy ezt az inspirációt, ezt az aha érzést leginkább a természetben kapom meg. Olyan ez mint a drog, az ember rászokik és csak többet és többet akar belőle. Én pontosan így vagyok a természettel. Arra vágyom, hogy benne lehessek, érezzem minden lehetséges formátumban, mert ez tisztítja ki a gondolataimat, ez hoz lázba igazán. Elképesztő színeket, formákat produkál.

A természet  a legnagyobb mester, a legnagyobb művész a világon.

 

Január 28-án, amikor már kikorcsolyáztuk magunkat a Balaton jegén újból a jégen találtuk magunkat, de nem is akárhogyan. Még sosem dolgoztam a jég tetején, még sosem inspirált ennyire, mint most. Elcsíptük azt a csodálatos jelenséget, ami nem minden évben, sőt 1o évben történik meg. Befagyott a Balaton vize. Ennél mesésebb látvány már csak a júliusi naplemente tud lenni a forró nyárban, de ez azt kell mondjam, hogy vetekszik vele. Mindem színe, minden apró karcolata, minden belefagyott buborék egy csoda számomra.

A természet egy olyan inspirációs forrás, ami minden évszakban képes újabb és újabb lehetőségeket elénk tárni. A Balaton a szerelmem, mellette nőttem, fel, ha megérzem az illatát beleborzongok. Ez az otthon érzete számomra. Ezt sosem gondoltam volna, hogy egyszer komolyabban is kell vennem, mint puszta gyerekkori élményt. De most igen, és ez annyira boldoggá tesz, hogy értelmet nyernek a természetben tölött pillanataim, átkonvertálódnak, újraértelmeződnek. Izgalmas utazás ez, és ennek az első állomása volt a befagyott jég teteje, ahol Francival együtt több órát inspiráció vadászkodtunk.

Ha részese szeretnél lenni ennek az utazásnak, akkor kövess minket, hogy mindent elmesélhessünk

Borarti: https://www.instagram.com/borartiforkids/

Franci: https://www.instagram.com/designpr_studio/

és a blogjainkat

Franci blogja: http://fran-cy.tumblr.com

a történet folytatódik, előbb utóbb minden kiderül!