A családi események, szülinapok, ballagások, kerti összejövetelek tavasszal és nyáron élik reneszánszukat! Ilyenkor sokkal több kedve van az embernek családi összejövetelt szervezni, hiszen a kertben, a teraszon kitágul a tér a társaságnak. Szerintem ezek nagyon fontosak, főleg a gyerekek szempontjából, hiszen ezekből lesznek felnőtt korra követendő példák, élmények, amik örökre belénk égnek.

Ami viszont fontos, arra bizony oda is kell figyelni, meg kell szervezni, ki kell találni. Ne legyünk restek és tervezzünk előre.

Adjuk meg a módját!

Lepjük meg a vendégeinket valami felejthetetlen élménnyel.

Az asztal nálam egy fontos családi rendező, hiszen azt gondolom, hogy minden az étkező asztal körül dől el. Az étkezés fontosságát nem tudom hangsúlyozni. Az vagy, amit megeszel, de ezt megfejelve az sem mindegy, hogy a jót, hogyan, milyen minőségben fogyasztjuk el. Társaságban, lassan, minden pillanatot kiélvezve a legjobb. Ezt tanítom kicsi koruk óta a gyerekeimnek is. Egy szimpla hétköznapi vacsora is lehet olyan fontos, mint egy kerek évforduló.

A dekoráció fontos eleme a terített asztalnak. Kiegészíti az ételek látványát, élménnyé varázsolja annak elfogyasztását.

Hassunk az emberekre, olyan jó élmény ez nekünk is. Ebben nagy segítségünkre lehet a KÁTAI PARTY DESIGN

De miért is? Gréta és az ő elhivatottsága önmagáért beszél.

Kátai Gréta kétgyermekes anyuka, a Kátai Party Design megálmodója három éve vágott bele álmai megvalósításába és létrehozta saját márkáját. Korábbi munkája során szerzett értékes tapasztalatait újragondolta saját ízlése szerint. A kísérleti időszak után most bemutatja egyedi termék –és szolgáltatás portfólióját. A márka első kollekciója egy pop-up showroom keretében debütált. A Kátai Party Design komplex szolgáltatása nem kizárólag események dekorációjával foglalkozik, inkább egy ideológiát, egy kreatív szemléletet kínál ügyfeleinek. A koncepció célja, hogy segítsen az élet minden jeles eseményét egyedivé és stílusossá varázsolni. A  látványelemek, a jó hangulat és a kellemes benyomások összhatásától lesznek életre szóló emlékeink. Gréta hitvallása, hogy sokkal értékesebb, ha nem megrendeljük a kész dekorációt, hanem mi magunk is a részesévé válunk az alkotási folyamatnak. Ezért saját tervezésű DIY (Csináld Magad!) party dekorációs kellékeivel inspirálja a megrendelőket, hogy maguk állítsák össze az egyes darabokat, amiket megálmodott egy adott stílushoz. Ha valaki igazán egyedi megoldásra vágyik, akkor saját logót is készíttethet egy-egy eseményhez, ami végigvonul minden tárgyon. Ettől lesz egységes a díszítés. A gyerekzsúrokra készített dekorációs ötletek modern témákra épülnek, melyek nem divatos mesefigurákat jelenítenek meg, inkább kreatív szín –és motívumvilágot ábrázolnak. Most két hónapig bárki díjmentesen hozzáférhet a Party Szervezési Kézikönyvhöz, ami kifejezetten a gyerekzsúrok megszervezéséhez nyújt segédletet. A felnőttek is garantáltan találnak kedvükre valót a termékkínálatban. Gréta mindenkire gondol, így azok számára is van ajánlata, akik születésnapi évfordulóra keresnek ajándékötletet. A szülinapi poszterek a legnépszerűbbek, amelyek saját tartalommal készülnek, egyedi megjelenéssel. “Hiszek abban, hogy közvetlen környezetünk nagy hatással van ránk, ezért termékeimmel igyekszem minden érzékszervre hatni.” – Kátai Gréta