Elérkezett a várva várt nap, amit Barnusom már epekedve várt hetek óta.Számoltuk a napokat, naptárt vezettünk. Sok sok tervezés és tanakodás után megszületett a terv. Batman szülinap lesz. Törtem a fejem,hogy hogyan lehet ezt úgy megvalósítani, hogy megússzuk a kommersz megoldásokat.

Ahogyan az már lenni szokott a tervezést megelőzte egy kisebb gyűjtő munka a Pinteresten. Inspirálódtam, és összeszedtem azokat a könnyen elkészíthető ötleteket, amiket el is készítettem. Nekem az előkészületek fontos részét képezik az ünnepségnek. Ezt közösen a gyerekekkel éljük meg, ami nekem a legkedvesebb. Imádom a kis fejükből kipattanó ötleteket és azt, ahogyan ennek neki látnak és elkészítik. Így lett az asztal fölött biciklikerék is,mert láttak tőlem már hasonló ötletet és nagyon tetszett nekik.
Az IKEA-ban vettem sárga-fehér csíkos szalvétát, selyempapírt a pomponokhoz, vastag szívószálat és az asztalterítő is onnan van.
Dekortapasszal fel lehet dobni a szívószálat, kínáló tálakat, ettől egységes lesz az összkép. Fotokartonból készültek a denevérek , amit fellógattam a kerékre sárga szaténszalagok társaságában.
A Batman poharak pedig a McDonald’s ból vannak (néha ott is lehet jó dolgokhoz hozzájutni)
A tökéletes összhang nem csak a dekoráció, hanem az ételek is hozzá, ezért Oreo kekszet találtam a legalkalmasabbnak, hiszen az fekete színű is és nagyon finom is. Ennek olcsóbb és elérhetőbb változata az Aldiban kapható.Szintén finom egyébként.
Megint csak hangsúlyoznom kell a sok fáradság fontosságát. Minden ilyen esemény, ahol komplex élményt kapnak maradandóan beleég az emlékezetükbe, ez az az emlék, ami később előjön és megmarad. A mosoly az arcukon, amikor meglátják az ünnepi asztalt pedig nekünk szülőknek okoz határtalan boldogságot. Ez pedig mindent megér!