Lassan, de biztosan összeáll egy régi tervem, hogy végre a Borarti a Youtube-on is jelen legyen és videós tartalmakkal is segítsem a szülőket és kreatív elfoglaltságot biztosítsak a gyerekeknek. Remélem tetszeni fog nektek és velem tartotok a jövőben itt is.

Nagyon hiányzik nekem már egy jó ideje a közös alkotások atmoszférája, amikor egymást inspiráljuk, amikor közben barátságok születnek, amikor rezeg a levegő a pozitív energiától. Régen volt már, majd két éve, amikor utoljára volt hozzá megfelelő tér és lehetőség, aztán az élet úgy hozta, hogy azóta nem találtam ennek megfelelő helyet. Azzal bíztattam magam, hogy biztos megvan ennek az oka és tuti, hogy azért nem tudok új helyet létrehozni, mert nyomós ok van rá, csak még én nem tudom mi az Én hiszek a sorsban, tudom,hogy mindennek oka van. Háát, most már tudom mi az. Most foghatnám a fejem, hogy mi lesz a térrel, a műhellyel, ha lenne. De az álmomat sosem adom fel, maximum a kivitelezés, az út lesz más, mint amit gondoltam. Mivel már lassan a fél világ karanténban és mi is itthon töltjük  napjainkat kitudja meddig, úgy döntöttem, hogy nem a sebeimet nyalogatom, hanem inkább megvalósítom az álmom. Alkotóműhely lesz, aktív alkotás lesz, közös élmények lesznek, csak éppen másképp.

A gyerekeim folyton a YouTube-on lógnak és mindenféle videót néznek, aztán rohangálnak, hogy valamit elkészítsenek. Azt javasolták, csináljak én is egy Borarti csatornát, majd ők segítenek. Így is lett. Megmutogatták a legmenőbb jutubereket, elmesélték melyik miért olyan nagyon menő és elkezdtek magyarázni mindenféle trükköt is, hogy mit hogy érdemes. Na itt el is veszítettem a fonalat. Gondoltam, hogy öreg vagyok én már ehhez, hogy bazári majmot csináljak magamból, de aztán rá kellett jöjjek, hogy nem kell őket utánozni, hanem a magam stílusában kell megvalósítani, mert így tudok csak elérni a gyerekekehez jelenleg. Olyan borartisan, ahogyan eddig a való életben dolgoztam. Sem több, sem kevesebb nem kell. Napokat gyötrődtem, agyaltam, aztán belevágtam. Kicsit döcögve, kicsit még kezdőként, de annál lelkesebben. Arra gondoltam, hogy amikor több, mint 1o évvel ezelőtt a blogomat is elindítottam hasonlóan éreztem magam, aztán mégiscsak lett belőle valami. Itt most egy újabb mérföldkő, a video csatorna, az online alkotóműhely. Én  inkább így fogom nevezni, akkor talán otthonosabb lesz nekem is.

Remélem tetszeni fog és szeretni fogjátok. Nekem ez most kicsit terápiás is az itthon töltött időkben, hogy aktívan foglalkozhatok újból a közös alkotással. Az a tervem, hogy ami az aktuális eseményekhez fűződik alkotó tevékenység megosztom veletek. Ez azt jelenti, hogy lesz húsvéti rész, lesz szó az otthon tartott szülinapokról, hétköznapi alkotásról, anyukák kreatív elfoglaltságáról, egész kicsiknek és kamaszoknak is szánok tartalmakat, szóval próbálom lefedni az igényeket és ezzel benneteket is alkotásra buzdítani.

Tudjátok, ahogy mondani szoktam: Alkoni jó, együtt alkotni csoda!

A Borarti YouTube csatornára ITT tudtok feliratkozni