Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem rengeteg megvalósításra váró álmom van. Kisebbek is és nagyobbak is. A nehéz az benne, hogy nyughatatlan vagyok, és sokszor nehéz kivárni a megvalósulást, pedig vannak dolgok, amiknek megvan az ideje és nem is szabad siettetni, mert kell hozzá az idő, hogy beérjen, hogy aktuális legyen, hogy összeálljon a kép, hogy benne legyen a levegőben.

Rengeteg féle dologgal foglalkoztam már az életem során. Folyton kísérletezek, keresgélek, gyűjtögetek. Ötleteket, inspirációt, tárgyakat. Mindez a sok sok minden egy nagy halmazban. Aztán jön valami, valami új tapasztalat, nekem ez egy utazás volt, amikor az ember eltávolodik a maga valóságától, és ott rájön, hogy semmi nem történik véletlenül, mindennek lesz egyszer csak értelme, amire sokszor csak utólag jövünk rá.

Decemberben aztán jött egy családi ebéd, egy közösen eltöltött vasárnap, délutáni kávézással és ott megszületett valami. Valami ami most nagyon fontos lett nekem, és a testvéremnek. Nekünk együtt. Egy közös terv, amin azóta dolgozunk.

terv

A műhelyben tartott  Design Pr Studio workshopok közös pillanatai, tapasztalatai rámutattak, hogy jó együtt dolgozni. Még eddig sosem tettük igazán, pedig mindketten kreatív vonalon mozgunk, csak eddig más vezérelt minket, más volt az utunk. Ő kommunikál, tervez, én alkotok. Gyerekkorunkban is ez volt, én elvonultam, ő dumált. Most pedig együtt álmodunk, emlékezünk, alkotunk.

Nagyot gondoltunk és az ötletünkhöz segítséget kértünk, hogy megvalósulhasson. Januárban kaptunk is választ, hogy belevághatunk a kalandba, hogy van értelme az agymenéseinknek, hogy nem hiábavaló a sok fura hóbort, amikben hiszünk, amik miatt sokan néztek már ránk furcsa szemmel. Kinyílt előttünk a kapu egy ismeretlen világba!

új terv

Itt eldőlt, hogy számunkra a 2o17 izgalmas év lesz. Profi stábot kapunk egy régi álom megvalósításához. Ebből az álomból a mai napig nem is sikerült felébrednünk, csak sodródunk benne, és élvezzük minden pillanatát. Még a nehezeket is, amikor elkeseredünk, amikor megtorpanunk, mert tudjuk mit akarunk.

Most újra gyereknek érezzük magunkat,együtt játszunk, együtt szedjük elő a gyerekkori emlékeinket. Annyit beszélünk  most egymással, mint amikor egy szobában laktunk gyerekként. Minden gondolatunkat megosztjuk egymással.

Na de mit is csinálunk? Mi ez a nagy terv?

Sajnos egyenlőre még nem árulhatom el, de hamarosan minden kiderül ígérem. Mi addig is szorgalmasan dolgozunk!

Figyeljétek az instagram oldalainkat

Borarti: https://www.instagram.com/borartiforkids/

Franci: https://www.instagram.com/designpr_studio/

és a blogjainkat

Franci blogja: http://fran-cy.tumblr.com

előbb utóbb minden kiderül!