A változástól nem kell félni

Eltelt ez a nyár is, most már egészen biztosan. Két napja szakad az eső, ez ténylegesen is lezárása számomra az év legjobb, leginspirálóbb időszakának. Ezt az időt én kizárólag a saját gyerekeimre szánom és arra, hogy sok sok impulzus érjen, hogy aztán egész évre kitartson és a Borarti Alkotóműhely programjai  még színesebbek, megújult tematika szerint folytatódhassanak.

Ez az év különösen sok izgalmas változást hozott az életembe, hiszen meghoztam egy döntést, ami nagy változásokkal jár, de azt gondolom, hogy ez csak jobb, előremutatóbb lehet, így nem féltem belevágni még úgy sem, hogy tavasszal még nem láttam a végét, csak tudtam, hogy változtatni kell. Hiszek abban, hogy csak nyitott szemmel kell járni, befogadónak lenni és a megoldás tálcán érkezik. Így is lett. A műhely költözik, mert azt éreztem, hogy megrekedtem, hogy több kell nekem, ami az ide járó gyerekeknek és felnőtteknek is jobb élményeket nyújt. És mert a véletlenekben nem hiszek, így tudom, hogy a legjobb döntés volt, hiszen örömmel jelenthetem be, hogy a Fantazmagória gyermekkönyvesboltba tesszük át a székhelyünket, annak is a hátsó bugyrába, egy csodás nagy és tágas térbe, ahol a gyerekek zavartalanul lehetnek gyerekek és élhetik ki kreativitásukat.

A könyv és az alkotás számomra mindig is közel állt egymáshoz, így nagyon boldog vagyok, hogy ez a kombináció újra létrejöhet, hiszen dolgoztam már több évet a Két egér könyvesboltban és a Kisgombos meseboltban is tartottam egy két workshopot. Az alkotást inspirálja a könyvek jelenléte, az alkotó ember pedig nyitottabb lesz az olvasásra, hiszen sok mindent megtapasztal az elmélyült munka közben, sok kérdés felvetődik, amire a könyvekben válaszra lel.

Szeptember végére beköltözhetünk és új izgalmas és inspiráló térrel várunk Benneteket. Most tervezek, agyalok és előkészülök. Izgalmas szakasza ez mindig az újnak, az alkotásnak, mert most készül nektek egy új mesevilág, egy hely, ahol csak a fantázia szabhat határokat, egy hely, ahol alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Kövessétek nyomon a munkálatokat az Instagramon

Drukkljatok, hogy minden sínen legyen és mielőbb elkészüljünk és megnyithassa kapuit újból a Borarti Alkotóműhely!