Art Party 


Alkotás – természet – újrahasznosítás

 

A  születésnap minden gyerek életében fontos, ezért igazi élményekkel, közös alkotással ünnepelheted nálunk ezt a jeles napot, igazi műhely hangulatban. Minden ünnepletet magunk által készített dekorációval várunk. A foglalkozás során újrahasznosított alapanyagokból készítünk tárgyakat, akár egyénileg, ami a vendégek számára hazavihető vagy közösen egy nagy alkotást hoznak létre a gyerekek.

A party során a szülőknek nincs semmi dolga, csak a gyerekekkel megélni a pillanatot, nem kell semmit hozni magatokkal, mi biztosítjuk nektek amire csak szükség van. Dekoráció, torta, enni és innivaló, kreatív elfoglaltság, szabad játék, vezetett játék, jókedv, inspiráló környezet.

A szülőknek is lehetőségük van nálunk maradni és kényelmesen leülni, beszélgetni, kávézni, teázni, amíg a gyerekek ünnepelnek. 

 

 

2 órás a program, amely 1 óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz, a második órában ajándékozunk, tortázunk és szabad játékra, táncra, fotózkodásra van lehetőség .

 

Normál  csomag ára: 6900 ft / fő

minimum 8 – maximum 20 fő : 2 óra

Alkoss szabadon -kreatív workshop (1 óra)

terem bérlés

animáció

fotó sarok jelmezekkel

pogácsa 3 kg

házi szörp vagy limonádé és víz igény szerint

+ felnőtteknek tea, kávé

+ 12 szeletes Fekete cake torta 

+ rendelhető pizza igény szerint


3 órás a program, amely 1,5-2  óra kreatív alkotó foglalkozást tartalmaz, a harmadik órában ajándékozunk, tortázunk és szabad játékra, táncra, fotózkodásra van lehetőség .

Extra  csomag ára: 7900 ft / fő

1o éves kor felett

minimum 10 – maximum 20 fő : 3 óra

Alkoss szabadon - kreatív workshop  (1,5-2  óra)

terem bérlés 3 órára

animáció

fotó sarok jelmezekkel

pogácsa 4 kg

házi szörp vagy limonádé és víz igény szerint

+ felnőtteknek tea, kávé

+ 12 szeletes Fekete cake torta 

+ rendelhető pizza igény szerint

Részletek és kapcsolatfelvétel:

borarti@gmail.com

Kollár Borbála: 06 20 473 22 92

 

Tematika

Karton város építés

Közös munka, igazi csapatjáték, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat, mint építész, kertész, útépítő, hídépítő. Minden egyes részlet a gyerekek fantáziájából áll össze, csupán technikai segítséget kapnak hozzá. Az elején varázsjátékkal indul a program, ahol szárnyalhatnak a gondolatok, elindul a tervezés.  Szabad alkotás a javából újrahasznosított alapanyagok felhasználásával

( 8 éves kortólajánlott)

Alkoss képregényt  csomag:

 A gyerekek  saját karaktereket alkotnak, majd történetet találnak ki, amit képregény formájában valósítanak meg. A társaság együtt is tud dolgozni, így a végén egy nagy közös történet, alkotás kerekedik ki, de lehet egyéni a feladatként is dolgozni benne. A végén mindenki bemutatja az alkotását a többieknek. Használt technikák: kollázs, montázs, tempera festés, pasztellkréta, marker toll

 (8  éves kortól ajánlott)

Botanikus mintatervezés csomag: 

A gyerekekkel megvizsgáljuk a növényeket közelebbről, majd grafikai elemként tovább gondolva festünk, rajzolunk textil mintát tervezünk belőle . Színek, formák segítségével alkothatnak szabadon a gyerekek, segítségükkel kifejezhetik önmagukat, stílusukat. használt technikák: tempera festés, nyomdázás, pasztellkréta, kollázs, montázs, ceruza, marker toll vegyesen

(6 éves kortól ajánlott)

Picasso nyomában csomag:

Kollázs technikával, újrahasznosított alapanyagokból önarcképet készítünk újrahasznosított alapanyagokból. Megfigyeljük egymás arcát, és megvizsgáljuk a hasonlóságokat, különbségeket varázsjáték segítségével, majd absztrakt képeket alkotunk.

(6 éves kortól ajánlott)

Szövő fonó madarak csomag: 

A gyerekek megismerkedhetnek a szövéssel, mint ősi technikával, majd karkötőt vagy könyvjelzőt készíthenek maguknak. Látványos végeredmény, koncentráció, odafigyelés gyakorlása miközben szabadon alkothatnak, együtt megélhetik az alkotás élményét. 

(8  éves kortól ajánlott)

Agyag csodák csomag: 

A földdel kapcsolatot teremteni csodás dolog. Az agyagot kézbe venni, formázni, mintázni hihetetlen élmény. Ebben a programban a gyerekek különböző technikák segítségével alkothatnak tálakat, marokedényeket, szobrokat vagy más használati tárgyakat. Saját elképzeléseiket valósítják meg szakmai segítséggel. Használt alapanyag: levegőn száradó agyag. ( 6 éves kortól )

Workshopjaink során a Borarti Alkoss szabadon módszertana alapján dolgozunk a gyerekekkel, ami azt jelenti, hogy nincs előre bemutatott mintadarab, hanem minden esetben a gyerekek fantáziája alapján dolgoznak. Ezzel olyan készségeket hozunk a felszínre, amely segítségével az élet más területein is könnyebben boldogulnak, javul a problémamegoldó képességük, tanulnak a hibáikból, merik használni a fantáziájukat, kritikus gondolkodásuk fejlődik, önálló gondolataikat fel merik vállalni. 

Mi hisszük, hogy ez a módszer sokkal izgalmasabb és sokkal nagyobb élményt ad a gyerekeknek.

 

A program végén az alkotások elvihetőek, hogy az élmény emlékét hazavihessék a gyerekek.

Választható torták a Fekete Cake kínálatából

-ribizlis joghurtmousse, marcipán

-pisztáciás sajttorta (gluténmentes)

-maracuja, tejcsokoládémousse, kókuszos csokis piskóta

málna, tonkababos csokimousse, mandula (gluténmentes)

mogyoróvajas málnatorta  (tejmentes)

csokoládé fondant, francia gesztenyekrém, meggy (gluténmentes)

répatorta, mangókrém, fehércsokoládé (gluténmentes)

mandulatorta, erdeigyümölcs, creme caramel (gluténmentes)

sacher torta (mandulás csokitorta, barack) (gluténmentes)

rózsavizes epertorta, pisztáciás piskóta (gluténmentes)