ÉlményTér

rendezvény - pop-up showroom - bemutatóterem

Az ÉlményTérrel egy olyan kreatív teret álmodtunk meg, ahol mindenki megtalálja a számítását, akinek fontos a fenntartható életmód, inspiráló közeg.

Belecsempésztük a térbe a természet közelségét, így olyan érzése támad az embernek, mintha a szabadban lenne. A berendezési tárgyak újragondolt régi darabok, mert hisszük, hogy ez így helyes és az alkotói közeget is támogatjuk vele. Itt minden adott a szabad alkotáshoz és a kreatív gondolkodáshoz.

A stúdió valójában egy folyamatosan változó közösségi helyszín, ami előtted is nyitva áll, ha különleges szülinapi élményt, egyedi rendezvényt, izgalmas pop-up bemutató- vagy eladóteret vagy bármilyen más eseményt szerveznél egy nem hétköznapi helyszínen. Az ÉlményTér alkalmas fotózásra, forgatásra, workshop tartására, coachingra, tréningre, csapatépítésre. Örömmel fogadunk, ha szükséged van helyszínre,  aktivitásra, kreatív, gasztro programra vagy bármilyen más izgalmas elképzelésed van.

A Borarti ÉlményTér nemcsak helyszín, hanem teljeskörű szolgáltatásainkkal az itt tartott programok felejthetetlen élmények is lesznek.

A programhoz megfelelő dekoráció, catering, fotós, akár személyzettel együtt is megrendelhető nálunk.

Egyedi megbeszélés alapján dolgozunk,így minden egyes program egyedi és különleges lesz.

Kreatív workshopjaink is kapcsolódhatnak, amit szintén személyre szabottan tudunk összefésűlni a megálmodott programmal.

 

12o nm egybenyíló tér

teljesen felszerelt konyha

fürdőszoba- zuhanyzó/kád

kerthelyiség

25 fő (ültetett programhoz) kapacitás

4o ember (álló programhoz) kapacitás

ingyenes parkolási lehetőség

 

Részletek és kapcsolatfelvétel: event@borarti.hu

event_space
borarti_experinece_space
event_place
borarti_event_space
borarti_event_space
event
experience_space
borarti_event
event_space
event_space
event_space
event
experience_space
event