A Borarti megálmodója Kollár Borbála. Tíz évvel ezelőtt indítottam el önálló blogomat Borarti for kids néven, ami azóta olyan tevékenységekkel és termékekkel egészült ki, mint tematikus alkotótáborok, egyedi kézműves dekorációs megoldások, DIY-pakkok és workshopok gyerekek és felnőttek számára egyaránt. 2020-tól új társammal, Benke Anitával folytatjuk a munkát, akivel közösen építjük a Borarti márkát. Célunk, hogy megmutassuk másoknak is egyedi életfilozófiánkat: a szabad alkotás szépségét, a természet szeretetét, valamint az újrahasznosítás fontosságát. A Borarti termékei és szolgáltatásai mind erre az egységre épülnek.

 

A Borarti koncepciója és főbb irányvonalai:

Borarti Adventure – alkotás és kalandozások a természetben

Borarti Art of Nature – ‘Hozd be az otthonodba a természetet’, lakásdekor kollekció 

Borarti Art Pakk – DIY alkotócsomagok gyerekeknek és felnőtteknek (100% magyar termék) 

Borarti Art Studio & ÉlményTér – kreatív rendezvények, workshopok és bemutatóterem

Borarti Art Party – Kreatív születésnap tematikus stílusban

A Borarti célja egy olyan, több lábon álló alkotóplatform létrehozása volt, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt megélhetik a bennük természetesen meglévő kreativitást. A minden korosztály számára inspiráló tér, a jó minőségű, széles választékban elérhető, magyar partnerek által biztosított eszközök mellett számtalan, a hétköznapi életbe is könnyen beilleszthető programokkal, lehetőségekkel és ötletekkel is megismerteti az ide látogató gyerekeket és szüleiket. A koncepció részeként mindenki lehetőséget kap átélni a szabad alkotás élményét kortól függetlenül. 

 

“A Borarti - Alkoss szabadon! koncepcióját az örömteli alkotótevékenység és a gyerekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtam meg.” Kollár Borbála


A Borarti Élménytér egy olyan kreatív hely, ahol mindenki kibontakoztathatja a saját kreativitását és szabadon alkothat, inspirálódhat. Bori belecsempészte a térbe a természet közelségét, így olyan érzése támad az embernek, mintha a szabadban lenne. A berendezési tárgyak újragondolt régi darabok, mert a tulajdonosok úgy hiszik, hogy ez így helyes és az alkotói közeget is támogatják vele. Itt minden adott a szabad alkotáshoz és a kreatív gondolkodáshoz, amit saját márkás termékekkel, hazai tervezők kollaborációiból született alkotásokkal és magyar partnerek által biztosított eszközökkel tesznek különlegessé a tulajdonosok. A stúdió valójában egy folyamatosan változó közösségi helyszín, ami bárki számára nyitva áll, ha különleges születésnapi élményt, egyedi rendezvényt, izgalmas pop-up bemutató- vagy eladóteret vagy bármilyen más eseményt szervezne egy nem hétköznapi helyszínen.