tavaszi virág dekor

Régóta terveztem, hogy óriási felületre fessek, nem valami alakokat, csak színeket, többet egy nagy felületre. Azt szeretem a munkámban, hogy rendre megvalósíthatom az álmaimat. Így történt most is, hiszen a ZADOR és a FLORAN’S  szappanoknak készíthettem tavaszi dekorációt a Vörösmarty térre a Tavaszi Vásárba. Izgalamas projekt volt. megmutatom, hogyan készítettem a dekort.

Mindig öröm számomra, ha olyan márkákkal dolgozhatok együtt, amikért én magam is rajongok. Ezek a szappanok tényleg csodálatosak. A csomagolás pazar, luxus márkára vall, és a benne lévő téglatestnyi illatbomba pedig olyan, mintha a mezőn szaladgálnék. Illatos és selymes. Kipróbáltam a Zador szappanokat, hogy milyen is termál vízzel fürdeni otthon és a Floran’s szappant is, ami olyan, mintha egy csokor virágba bújnék. Ezek után az volt a feladatom, hogy a két márkát egy standon belül tálaljam úgy, hogy különböző enteriőrbe helyezve külön válik a kétféle termék, de mégis összhang van köztük.

 

A színek

Pasztell rózsaszín, lila, korall és kevés sárga színeket használtam a virágos, nőies stílusú Floran’s -hoz és fekete arany királykék színeket az elegáns Zadorhoz. Így kaptam két merőben más hangulatú, de ellenpontként jegymást jól kiegészítő hátteret . Ez volt a munka legjobb része, hiszen mindig is szerettem volna ilyen nagy felületre festeni, érzésből, csak hogy a kezem vezessen. Így történt. csak pingáltam jobbra balra, fel és le, csak hagytam, hogy a színek vigyék a kezemet. A koncepció az volt, hogy ezzel az alappal a szappanok manufaktúrális gyártási eljárását hangsúlyozzuk ki.

A papír virágok

A tavaszi vásárra való tekintettel az évszaknak meg kellett jelennie a dekorációban, ezért óriás papír virágokat képzeltem el, amik virágfalként ölelik körbe a termék fotókat. Természetesen a színek itt is illeszkedtek a festett hátfalhoz. Két napig gyártottam a papír virágokat. Szirmonként kivágtam, ragasztottam össze őket. Lehet hegyes, kerek végű szirmot készíteni, ha kicsit felcsavarjuk ceruzára, már sokkal organikusabb is.

A Zador szappanok kaptak térbeli kereteket, mivel nagyon szép fotóik vannak, az lett a háttér, és mint kirakati tároló így tele tudtuk rakni szappanokkal.

A Floran’s oldalon azt terveztem, hogy a szappanokat, mint édességet tortatálakon tálaljuk, egy szép asztalon, mögötte egy nagy fotó és a papírvirágos hátfal.. Így olyan a hangulata, mint egy provance-i kézműves cukrászda. Ínycsiklandó és hívogató.

Remélem inspiráltalak Benneteket és akár ti is becsempésztek egy kis tavaszi dekorációt az otthonotokba  vagy, ahova szeretnétek.

Tipp: Mi itthonra is készítettünk papírvirágokat és egy spárgára ragasztó pisztollyal felragasztottuk, így lett tavaszi girland az ablakra.