Borarti workshopok

Fontosnak tartom az emberi kapcsolódásokat, hiszek abban, hogy az együtt töltött minőségi idő érték. A workshopok célja, hogy a közös alkotás élményével hozzáadjak az eseményen résztvevők életminőségéhez. Mindehhez hozzásegít a szabad alkotói közeg, az újrahasznosítás, a kreatív gondolkodás, a természetközeli szemlélet. Ezen értékek mentén szeretnék a felnőtteknek is maradandó élményeket nyújtani.

Minőségi eszközök, újrahasznosított alapanyagok, értő segítség, kreatív közeg és finom kávé vár mindenkit a Borarti Art Studioban. Segítek kiszakadni a rohanó hétköznapokból, lelassulni, megtalálni a fókuszt és tökéletes élményeket megélni.

Részletek és kapcsolatfelvétel:  event@borarti.hu

 

borarti_art_party
art_party
wood_balance
borarti_event_place
borarti_event

Szülinapozz másképp!

Tedd emlékezetessé a születésnapod vagy a barátaid születésnapját!  A barátokkal együtt  töltött idő alatt nemcsak jól érezhetitek magatokat, hanem egy általatok készített alkotással is gazdagabbak lehettek a nap végén, ami örök emlék marad számotokra. Az alkotás a valóságból való kiszakadás meghatározó pontja lehet egy ilyen különleges alkalomnak.

A Borarti ÉlményTér egyedi atmoszférája, bensőséges hangulata tovább fokozza az élményt. Itt igazán önmagatok lehettek, önfeledten ünnepelhettek. Inspiráló közegben, szűk baráti körben sokkal nyitottabbá válhattok egymás felé.

Az alkotó workshop kötetlen légkörben zajlik, ahol mindenki megvalósíthatja a saját gondolatait.

Választható tematika:

 

-Szövött fali dekoráció készítés

A szövés az egyik legrégibb kézműves technika, ami a nők feladata volt. A fonalakból szőtteseket, lakástextileket készítettek. Ennek a technikának az alapjait könnyű elsajátítani, mert az alapokat egyszerű megtanulni és biztos a siker. A monoton tevékenység megnyugtat, meditatív állapotba kerül általa az ember, képes lesz koncentrálni, befelé figyelni. A munkafolyamat során nagy beszélgetések alakulhatnak ki, mint régen a fonókban. 


-Virágoskert - növényekkel készítünk képet vegyes technikával (kollázs, montázs, festés, rajzolás)

- print kép készítés - saját pecsétkészlet készítése, majd ezek segítségével kép alkotás

Tervezési folyamattal indul a program, közös story telling, helyzetgyakorlat, majd mindezt papíron vázlatként rögzíteni kell. Óriás papírtekercsre készül a végső csapatmunka, ahol rajzolnak, festenek a résztvevők.

A pecséteket egyénileg készítik el, majd utána a nagy papírra kerül a lenyomat. Így az egyén fontossága is szerephez jut a csapatjáték során.

Alkossatok belőle történetet, pecsételjetek, rajzoljatok hozzá és találjátok ki a szereplőket, cselekményt hozzá. Az egész csapatot be lehet vonni a fantáziálásba, nagy kacagások színtere lehet egy ilyen közösen együtt töltött elfoglaltság. 

 

- Wood balance - a természet egyensúlya 

Elmélyülni egy tevékenységben, koncentrálni, összpontosítani, kiszakadni a hétköznapokból olyan tevékenység, amivel elménk megnyugszik, a lelkünk kitisztul. A Wood Balance készlet segítségével olyan mély meditatív állapotba kerülhetünk, amiben lelassulunk, flow állapotba kerülhetünk.. A folyamat több lépcsős, hiszen alkotó tevékenységgel kezdődik, majd az egyensúlyt kereshetjük meg a fa testek egymásra pakolásával.

 

-Ételművész - terítsünk színekkel

Az étkezésnek sokkal nagyobb jelentősége van annál, mint hogy szimplán táplálékhoz jusson a szervezetünk. Élményt, emléket hordoz magában. Az vagy, amit megeszel, szokták mondani, és az is te vagy, ahogyan megeszed.A közös étkezés, közös élmény, melynek érdemes minden pillanatát kiélvezni.

A terítés fontossága. Az étkezés művészet. Ehhez az ízeken kívül a terítés is lényeges. Ebben a programban az asztalt nem a hagyományos módon terítjük meg, hanem egy nagy játszótérnek rendezzük be, hogy az evés ne csak rutinszerű mozdulatok sora legyen, hanem gondolkodni, beszélgetni kelljen a másikkal. A Borarti ÉlményTérben egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, hogy közösen készítsék el a résztvevők a saját menüsorukat vagy akár a kerthelyiségünkben  szabad tűzön. A főzést, mint alkotói folyamatot fogjuk fel, így nem meghatározott recepteket készítünk, hanem előhúzzuk a résztvevők kreativitását, spontaneitását a szabad alkotás jegyében.

 

6-2o fő közötti létszámot tudunk fogadni

ajándék pezsgővel várunk mindenkit

catering megbeszélés alapján igényelhető

torta rendelés

fotós, videós szolgáltatás kérésre

dekoráció

ingyenes parkolás

kerthelyiség 

1o fő felett a szülinaposnak ajándékba adjuk a részvételt

119oo ft / fő

jelentkezés:   event@borarti.hu

 

borarti_event