Gyerek workshop

Pecsét mese április 24. 1o óra

21,50 USD
Leírás
Pecsét mese workshop
Történetek képekben -

Amikor az erdőben járunk megfigyelhetjük a talajon az állatok lábnyomait. Az indiánok is a nyomolvasás segítségével tudták megvédeni magukat. A pecsételés valahol ezeknek a kézi, ember által készített technológiája.
Pecsételni, nyomot hagyni, minták lenyomatát készíteni azért izgalmas, mert utána annyiszor használhatjuk, ahányszor csak akarjuk, ezáltal a sokszorosítás által tapéta mintákat, textil mintákat is tervezhetünk.

Tervezési folyamattal indul a program, közös story telling, helyzetgyakorlat, majd mindezt papíron vázlatként rögzíteni kell. Óriás papírtekercsre készül a végső csapatmunka, ahol rajzolnak, festenek a résztvevők.
A pecséteket egyénileg készítik el, majd utána a nagy papírra kerül a lenyomat. Így az egyén fontossága is szerephez jut a csapatjáték során.
Alkossatok belőle történetet, pecsételjetek, rajzoljatok hozzá és találjátok ki a szereplőket, cselekményt. Az egész csapatot be lehet vonni a fantáziálásba, nagy kacagások színtere lehet egy ilyen közösen együtt töltött elfoglaltság. Történetmesélés segítségével feldolgozhatóak problémák, nehézségek vagy fókuszba helyezhető egy egy téma is.

A workshopot ajánljuk 6 éves kor feletti gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Lehet ez egy családi program is, a lényeg, hogy kiszakadjatok a hétköznapokról és az alkotás adta szabad tevékenységben örömötöket leljétek. Kreatív előképzettség nem kell, a programon bárki részt vehet.

A workshop során 6 db fa blokkból készítünk pecsétet, amit aztán Borarti Art Pakkban haza is vihetsz. Az eszközök, alapanyagok benne vannak a workshop árában.

6 db blokk vásárlására is van lehetőség a helyszínen, ha úgy gondolod, hogy nem elég az alap csomag. Az ára 3ooo ft / 6 db

A vírus helyzetre való tekintettel kérlek hozz magaddal maszkot, mi biztosítunk tiszta, tágas teret és fertőtlenítőt.

Bármilyen kérdés esetén hívj a o62o 473 22 92 számon

Megrendelésnél írd be a "workshop" kuponkódot, hogy ne számoljon szállítási díjat.
Összetétel
Amennyiben a vírushelyzet nem engedi megtartani a workshopot, akkor új időpontot keresünk vagy visszafizetjük a workshop teljes összegét.

maximális létszám: max. 8 fő