Gyerek workshop

szövött fali dekoráció május 15. 1o óra

21,50 USD
Leírás
-Szövő fonó madarak - szövött fali dekoráció készítés

A szövés az egyik legrégibb kézműves technika, ami a nők feladata volt. A fonalakból szőtteseket, lakástextileket készítettek. Ennek a technikának az alapjait könnyű elsajátítani, mert az alapokat egyszerű megtanulni és biztos a siker. A monoton tevékenység megnyugtat, meditatív állapotba kerül általa az ember, képes lesz koncentrálni, befelé figyelni. A munkafolyamat során nagy beszélgetések alakulhatnak ki, mint régen a fonókban.

Gyapjúfonalaink a JJ Woolery Műhelyéből származnak.
A workshopon használt fonalak egytől egyig kézi előállításúak és teljesen természetesek. Az elkészült fonalakat pácoljuk, végül festő növényekkel kapják meg különböző színüket. A növények erdőből, mezőről és egy festőnövényes kertből kerülnek ki. Továbbá rendelkezésre állnak újrahasznosított pólófonalak is rengeteg árnyalatban.

A workshop során megismerkedünk a szövés alapjaival, alap technikákkal,amik segítségével egy fali dekorációs szőnyeget készítünk el, amit egy faágra erősítve fejezünk be.

A workshopot ajánljuk 6 éves kor feletti gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Lehet ez egy családi program is, a lényeg, hogy kiszakadjatok a hétköznapokról és az alkotás adta szabad tevékenységben örömötöket leljétek. Kreatív előképzettség nem kell, a programon bárki részt vehet.

A workshop során 1 db fali dekort szövünk meg, amit aztán Borarti Art Pakkban haza is vihetsz. Az eszközök, alapanyagok benne vannak a workshop árában.

szövőkeret vásárlására is van lehetőség a helyszínen, ha úgy gondolod, hogy otthon is szeretnél szőni. Az ára: kicsi 3ooo ft / db , nagy 5ooo ft / db

A vírus helyzetre való tekintettel kérlek hozz magaddal maszkot, mi biztosítunk tiszta, tágas teret és fertőtlenítőt.

Bármilyen kérdés esetén hívj a o62o 473 22 92 számon

Megrendelésnél írd be a "workshop" kuponkódot, hogy ne számoljon szállítási díjat.