Gyerek workshop

virágoskert május 8. 1o óra

21,50 USD
Leírás
Virágoskert - Alkoss szabadon növényekkel!


Növényekkel készítünk képet vegyes technikával:kollázs, montázs, festés, rajzolás, pasztellkréta, aquarell, dekor marker
Mindent mindennel variálhatsz, keverhetsz, pecsételhetsz, rajzolhatsz. A döntés a te kezedben van. Virágok, növények minden mennyiségben rendelkezésedre állnak, amikből dolgozhatsz, elsajátíthatod a Borarti Alkoss szabadon módszertant egy színes, természetközeli kép készítése közben.
Szabad alkotás a javából, nincsenek megkötések, kész mintadarabok, mindenki a fantáziája szerint alkothat. Olyan alkotói szabadságot kaptok, amivel igazán izgalmas végeredmény születhet, de mégsem fogod magad egyedül érezni, mert mindenben segítünk, támogatunk és mindegyik technikával megismerkedhetsz. Itt nem kell előképzettség, nem kell tudni rajzolni, itt a művészetet, mint eszközt használjuk arra, hogy jól érezd magad, hogy te is megélhesd az alkotói szabadságot.

A workshopot ajánljuk 6 éves kor feletti gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Lehet ez egy családi program is, a lényeg, hogy kiszakadjatok a hétköznapokról és az alkotás adta szabad tevékenységben örömötöket leljétek. Kreatív előképzettség nem kell, a programon bárki részt vehet.

A workshop során 1 db festővásznat és 1 db alapozott fa lemezt festünk meg, amit aztán Borarti Art Pakkban haza is vihetsz. Az eszközök, alapanyagok benne vannak a workshop árában.

eszközök, alapanyagok vásárlására is van lehetőség a helyszínen, ha úgy gondolod, hogy otthon is szeretnél tovább alkotni.

A vírus helyzetre való tekintettel kérlek hozz magaddal maszkot, mi biztosítunk tiszta, tágas teret és fertőtlenítőt.

Bármilyen kérdés esetén hívj a o62o 473 22 92 számon

Megrendelésnél írd be a "workshop" kuponkódot, hogy ne számoljon szállítási díjat.
Összetétel
Amennyiben a vírushelyzet nem engedi megtartani a workshopot, akkor új időpontot keresünk vagy visszafizetjük a workshop teljes összegét.

maximális létszám: max. 8 fő