Gyerek workshop

wood balance - a természet egyensúlya május 29. 1o óra

21,50 USD
Leírás
Wood balance workshop
a természet egyensúlya -Elmélyülni egy tevékenységben, koncentrálni, összpontosítani, kiszakadni a hétköznapokból olyan tevékenység, amivel elménk megnyugszik, a lelkünk kitisztul. A Wood Balance készlet segítségével olyan mély meditatív állapotba kerülhetünk, amiben megnyugszunk, lelassulunk. A folyamat több lépcsős, hiszen alkotó tevékenységgel kezdődik, majd az egyensúlyt kereshetjük meg a fa testek egymásra pakolásával.

A dekorálás első lépése, hogy a festékkel oldalanként tetszőlegesen lefestjük a fa köveket. Természetes pigmentjei által csodás árnyalatokat is keverhetünk. Száradás után tovább díszíthetjük a felületeket POSCA marker segítségével. Izgalmas hatást érhetünk el, ha hagyunk egy egy oldalt festetlenül, így a fa erezete is érvényesül. Teljesen Rád van bízva, hogy milyen lesz a végeredmény, a lényeg, hogy ne kapkodj, ne rohanj, éld meg az alkotás adta szabadságot!

Amikor elkészültél a festéssel jön az egyensúlyozás. Építs tornyot, hidat, bármit! Kísérletezz, koncentrálj, légy türelmes! Egy nehéz nap után, nyaraláskor, hétvégén, egyedül, családdal, bárhogy, bármikor előveheted és játszhatsz vele. Amikor nem használod, akár dekorációként is kirakhatod a polcra.

A workshopot ajánljuk 6 éves kor feletti gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Lehet ez egy családi program is, a lényeg, hogy kiszakadjatok a hétköznapokról és az alkotás adta szabad tevékenységben örömötöket leljétek. Kreatív előképzettség nem kell, a programon bárki részt vehet.

A workshop során 6 db wood balance fa blokkot festünk meg, amit aztán Borarti Art Pakkban haza is vihetsz. Az eszközök, alapanyagok benne vannak a workshop árában.

6 db blokk vásárlására is van lehetőség a helyszínen, ha úgy gondolod, hogy nem elég az alap csomag. Az ára 3ooo ft / 6 db

A vírus helyzetre való tekintettel kérlek hozz magaddal maszkot, mi biztosítunk tiszta, tágas teret és fertőtlenítőt.

Bármilyen kérdés esetén hívj a o62o 473 22 92 számon

Megrendelésnél írd be a "workshop" kuponkódot, hogy ne számoljon szállítási díjat.
Összetétel
Amennyiben a vírushelyzet nem engedi megtartani a workshopot, akkor új időpontot keresünk vagy visszafizetjük a workshop teljes összegét.

maximális létszám: max. 8 fő