Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Iskola kezdés

Az alkotáshoz elengedhetetlenek a jó eszközök. Az iskolai rajzórák is akkor fognak élményt adni a gyerekeknek, ha megfelelően összeválogatott a rajzdobozuk. Nagy a választék a piacon, de mi segítünk eligazodni, mert tapsztalatunk és tudásunk által gondosan válogattuk össze Nektek termékeinket, hogy magas minőségű, de ár érték arányban megfelelő eszközöket bizosíthassatok a gyerekeiteknek.

HUrrá!

EDISon 1oo-asok lettünk idén is!

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy felkerült az @Edisonplatform Edison100-as listájára a @borarti_art ! Edison100-asok lettünk idén is!
Egy olyan innovatív közösség tagjai lettünk, ahol szülőkkel, pedagógusokkal, fejlesztőkkel együtt dolgozva mi is részt vehetünk abban, hogy gyerekeinket felkészíthessük a 21. század kihívásaira. Egy olyan korszakra, ahol a szaktudás mellett felértékelődnek azok a kompetenciák, amik segítenek alkalmazkodni egy gyorsan alakuló világ változásaihoz. Kíváncsiságra, alkalmazkodóképességre, csapatmunkára fel!
Már nem kérdés, hogy mi fán terem a gyerekek jövője! Élményalapú foglalkozásainkon óvodások és iskolások jövőben fontos tudását és képességeit fejlesztjük iskolai kereteken túl.
Fedezzétek fel a 21. századi tudás világát velünk!

https://www.edisonplatform.hu/edison-100/

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Kreatív ajándékok

felnőtteknek és gyerekeknek

újra budaörsön a borarti élménytér

borarti x creascola

A Creascola Nyolcosztályos Gimnázium műhelye ezentúl a Borarti Élménytér is egyben
Hétköznap délelőtt a diákokkal alkotunk, esténként a felnőttekkel és hétvégén várjuk a kisebb gyerekeket is szülinapozni, workshopra alkotni

„Minden gyerek egy művész, a kérdés csak az, hogyan maradjon művész, ha már felnőtt.“ — Pablo Picasso

2.png

otthonra

Borarti Art Pakk - DIY alkotócsomag

Hiszem, hogy a boldog gyerekkor alapvető feltétele a földközeli életmód. A gyerek érezze, tapintsa, ismerje meg az őt körülvevő természetet, tudja, milyen a nyirkos talaj érintése, a harmatos erdő illata, a pillangó szárnycsapkodásának hangja. Legyen koszos a keze, ismerje a szél érintését az arcán, mert ezek azok a tapasztalások, amelyekre aztán később építkezhet, és felnőttként ezek azok az emlékek, amelyek visszahozzák a gyermeki énünk boldog pillanatait és örökös inspirációt adva segíthetik felnőttkori szemléletünket.
Közelebb húzzuk magunkhoz a természetet, megvizsgáljuk, újragondoljuk. Színeit, formáit alkotásra használjuk. Vizsgálódunk, kísérletezünk, a körülöttünk lévő alapanyagokat felhasználjuk, újrahasznosítjuk a képzőművészet segítségével.

Az alapanyagok kiválasztásánál, és a feladatok tematikájának kialakításakor is a környezettudatos szemlélet az egyik legfőbb mozgatórugóm. Megmutatom a gyerekeknek és szüleiknek, hogy a környezetünkben fellelhető egyszerű anyagok sokszor mekkora lehetőséget rejtenek az alkotásra.

Segítünk, hiszen minden pakkban benne van az ötlet, az eszközök, az alapanyagok és a megvalósításhoz szükséges eligazítás. Fogjuk a kezeteket, de mégis hagyunk szabadon szárnyalni. Ez a titka a Borarti Art Pakkoknak.

Art pakkok

Alkoss szabadon könyv

alkoss szabadon

Kreatív ötlettár kicsiknek és nagyoknak

Szabadon alkotni azt jelenti önállóan gondolkodni, döntéseket hozni, cselekedni. A természetet tisztelni, szeretni, megbecsülni. A Borarti – Alkoss szabadon!program olyan lehetőségeket kínál a gyerekek és szüleik számára, melyek mindezeket az értékeket a különféle alkotásokon keresztül – legyen az egy gyurmafigura, festett kavics vagy növényi szövés – segítenek hétköznapjaik szerves részévé tenni. A program vezetője és egyben a könyv szerzője azt vallja, a gyerekeknek a természet közelségére, megértő családi környezetre és rengeteg szabad alkotásra van szükségük a mai teljesítményorientált világban ahhoz, hogy önmagukra találjanak, és merjék azt csinálni, amit igazán szeretnek. A könyv 38 inspiráló feladat nagyszerű gyűjteménye, melyek újrahasznosított alapanyagokból, háztartási hulladékból vagy éppen a természetből gyűjtött kincsekből készülnek. A totyogós korúaktól a kiskamaszokig, sőt, a felnőttekig mindenkihez szól a kiadvány, hiszen mindegyik alkotás elkészíthető szinte minden korban, csak másképp. A szerző saját élményein keresztül kalauzolja el az olvasót a szabad alkotás varázslatos világába, készüljön az otthon, a szabadban, útközben, festékkel, agyaggal, fával, textillel, közösen vagy önállóan.

Alkotni jó, együtt alkotni csoda!

Vedd meg!

2040 Budaörs Liget utca 3/a.

+36 20 473 22 92

Alkoss szabadon, mi segítünk!

Legyél napra kész milyen újdonságaink vannak, ne maradj le a videóinkról, kreatív tartalmainkról.
Legyen mindig egy jó ötleted, hogy mit alkossatok otthon.
Iratokozz fel hírlevelünkre!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */
Subscribe
* indicates required
Email Address *
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email';fnames[1]='FNAME';ftypes[1]='text';fnames[2]='LNAME';ftypes[2]='text'; /* * Translated default messages for the $ validation plugin. * Locale: HU */ $.extend($.validator.messages, { required: "Kötelező megadni.", maxlength: $.validator.format("Legfeljebb {0} karakter hosszú legyen."), minlength: $.validator.format("Legalább {0} karakter hosszú legyen."), rangelength: $.validator.format("Legalább {0} és legfeljebb {1} karakter hosszú legyen."), email: "Érvényes e-mail címnek kell lennie.", url: "Érvényes URL-nek kell lennie.", date: "Dátumnak kell lennie.", number: "Számnak kell lennie.", digits: "Csak számjegyek lehetnek.", equalTo: "Meg kell egyeznie a két értéknek.", range: $.validator.format("{0} és {1} közé kell esnie."), max: $.validator.format("Nem lehet nagyobb, mint {0}."), min: $.validator.format("Nem lehet kisebb, mint {0}."), creditcard: "Érvényes hitelkártyaszámnak kell lennie." });}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);