egy hely, ahol szabadon lehet alkotni

Borarti Élménytér


A Borarti célja egy olyan, több lábon álló alkotóplatform létrehozása volt, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt megélhetik a bennük természetesen meglévő kreativitást. A minden korosztály számára inspiráló tér, a jó minőségű, széles választékban elérhető, magyar partnerek által biztosított eszközök mellett számtalan, a hétköznapi életbe is könnyen beilleszthető programokkal, lehetőségekkel és ötletekkel is megismerteti az ide látogató gyerekeket és szüleiket. A koncepció részeként mindenki lehetőséget kap átélni a szabad alkotás élményét kortól függetlenül.

“A Borarti - Alkoss szabadon! koncepcióját az örömteli alkotótevékenység és a gyerekkori önkifejezés fontosságának tükrében álmodtam meg.” – Kollár Borbála
A Borarti Élménytér egy olyan kreatív hely, ahol mindenki kibontakoztathatja a saját kreativitását és szabadon alkothat, inspirálódhat. Bori belecsempészte a térbe a természet közelségét, így olyan érzése támad az embernek, mintha a szabadban lenne. A berendezési tárgyak újragondolt régi darabok, mert a tulajdonosok úgy hiszik, hogy ez így helyes és az alkotói közeget is támogatják vele. Itt minden adott a szabad alkotáshoz és a kreatív gondolkodáshoz, amit saját márkás termékekkel, hazai tervezők kollaborációiból született alkotásokkal és magyar partnerek által biztosított eszközökkel tesznek különlegessé a tulajdonosok. A stúdió valójában egy folyamatosan változó közösségi helyszín, ami bárki számára nyitva áll, ha különleges születésnapi élményt, egyedi rendezvényt, izgalmas pop-up bemutató- vagy eladóteret vagy bármilyen más eseményt szervezne egy nem hétköznapi helyszínen.rendezvény

Az ÉlményTérrel egy olyan kreatív teret álmodtunk meg, ahol mindenki megtalálja a számítását, akinek fontos a fenntartható életmód, inspiráló közeg.

Belecsempésztük a térbe a természet közelségét, így olyan érzése támad az embernek, mintha a szabadban lenne. A berendezési tárgyak újragondolt régi darabok, mert hisszük, hogy ez így helyes és az alkotói közeget is támogatjuk vele. Itt minden adott a szabad alkotáshoz és a kreatív gondolkodáshoz.

A stúdió valójában egy folyamatosan változó közösségi helyszín, ami előtted is nyitva áll, ha különleges szülinapi élményt, egyedi rendezvényt, vagy bármilyen más eseményt szerveznél egy nem hétköznapi helyszínen. Örömmel fogadunk, ha szükséged van helyszínre, aktivitásra, kreatív programra vagy bármilyen más izgalmas elképzelésed van.

Ajánlatot kérek

kreatív stúdió rendezvényekhez

A Borarti ÉlményTér nemcsak helyszín, hanem teljeskörű szolgáltatásainkkal az itt tartott programok felejthetetlen élmények is lesznek.
A programhoz megfelelő dekoráció, catering, fotós, akár személyzettel együtt is megrendelhető nálunk.
Egyedi megbeszélés alapján dolgozunk,így minden egyes program egyedi és különleges lesz.
Kreatív workshopjaink is kapcsolódhatnak, amit szintén személyre szabottan tudunk összefésűlni a megálmodott programmal.


kerthelyiség
25 fő (ültetett programhoz) kapacitás
4o ember (álló programhoz) kapacitás
ingyenes parkolási lehetőség

RÉSZLETEK ÉS KAPCSOLATFELVÉTEL: EVENT@BORARTI.HU