Céges csapatápítés

DSCF0623

Fontosnak tartom az emberi kapcsolódásokat, hiszek abban, hogy az együtt töltött minőségi idő érték. A workshopok célja, hogy a közös alkotás élményével hozzáadjunk az eseményen résztvevők életminőségéhez. Mindehhez hozzásegít a szabad alkotói közeg, az újrahasznosítás, a kreatív gondolkodás, a természetközeli szemlélet, az inspiráló közeg. Ezen értékek mentén szeretnék a felnőtteknek is maradandó élményeket nyújtani.
Minőségi eszközök, újrahasznosított alapanyagok, értő segítség, kreatív közeg és finom kávé vár mindenkit a Borarti ÉlményTérben. Segítünk kiszakadni a rohanó hétköznapokból, lelassulni, megtalálni a fókuszt és tökéletes élményeket megélni.

A program a Borarti Alkoss szabadon módszertan alapján zajlik. A művészetet, azaz az ötletek megvalósításának területét, mint eszközt, és nem mint végcélt alkalmazzuk. A résztvevők a feladatok segítségével szabadon tervezhetnek, próbálkozhatnak, kifejezhetik belső világuk és fantáziájuk gazdagságát. Ez a fajta szemlélet sokkal több ötletet, gondolatot és kritikát hoz ki az emberek fejéből. Azok a képességek és készségek, amiket ezáltal fejlesztenek, lehetőséget adnak egy sokkal bonyolultabb és rendszerszintű gondolkodásra, amit később az élet más területein is használhatnak, amire a ma ismert legújabb munkamódszertani tendenciák mutatnak. Az alkotó folyamatok során fejlődik a problémamegoldó készségük, kreativitásuk, kritikai gondolkodásuk, nyitottságuk, és céltudatosságuk, szinte tudattalanul. Az alkotás folyamata az érzelmi intelligenciát is fejleszti: a mindennapi ingerek, érzések, kialakult helyzetek feldolgozását, azok kibontását segíti, és a hozzájuk kapcsolódó szorongások, félelmek oldása is megvalósulhat.

választható programok