Terembérlés

Az ÉlményTérrel egy olyan kreatív teret álmodtunk meg, ahol mindenki megtalálja a számítását, akinek fontos a fenntartható életmód, inspiráló közeg.

Belecsempésztük a térbe a természet közelségét, így olyan érzése támad az embernek, mintha a szabadban lenne. Itt minden adott a szabad alkotáshoz és a kreatív gondolkodáshoz.

A stúdió valójában egy folyamatosan változó közösségi helyszín, ami előtted is nyitva áll, ha különleges szülinapi élményt, egyedi rendezvényt vagy bármilyen más eseményt szerveznél egy nem hétköznapi helyszínen. Az ÉlményTér alkalmas workshop tartására, coachingra, tréningre, csapatépítésre. Örömmel fogadunk, ha szükséged van helyszínre, aktivitásra, kreatív programra vagy bármilyen más izgalmas elképzelésed van.

A Borarti ÉlményTér nemcsak helyszín, hanem teljeskörű szolgáltatásainkkal az itt tartott programok felejthetetlen élmények is lesznek.

Kérd egyedi ajánlatunkat, írj nekünk az event@borarti.hu címre!

írj nekünk

borarti élménytér

Egyedi enteriőr, régi, de mégis modern stílusú bútorok és berendezési tárgyak vesznek körül az egész térben, így minden rendezvény különleges hangulatú lesz nálunk.

DSCF0898 (1).JPG

Az alkotó sarokban minden adott, hogy a kreativitás szárnyaljon. Itt biztosan jól fogja érezni magát minden résztvevő, hiszen tágas, fényes és inspiráló tárgyak vesznek körül.

DSCF3448

Teljes körűen felszerelt konyhánkban szinte minden igényt teljesíteni tudunk, igazi gaszto élményeket alkotunk Nektek. Mi szeretünk vendégül látni embereket és az ételeinkkel örömet okozni.

DSCF2820.JPG

A Borarti ÉlményTér egy változó tér, sokféle funkció és lehetőség rejlik benne. Mi nyitottak vagyunk ötleteidre és segítünk megvalósítani azokat, legyen szó dekorációról, vendéglátásról, élményszerzésről.